Cine este Toni Iuruc, viitorul soț al Simonei Halep

Cine este Toni Iuruc, viitorul soț al Simonei Halep

Simona Halep a anunțat marti, la întoarcerea de la US Open, că se va căsători cu iubitul său, Toni Iuruc. Evenimentul va avea loc pe 15 septembrie, la Constanța.
Simona Halep și Toni Iuruc au apărut pentru prima dată împreună după titlul câștigat de sportiva noastră la Wimbledon (iulie 2019).
De atunci, cei doi s-au mai afișat de câteva ori împreună, dar totul a fost păstrat departe de ochii presei tabloide.
În vârstă de 42 de ani, Toni Iuruc este, conform presei mondene, un milionar machidon care a mai avut de-a lungul timpului două căsătorii. De prima soție (Arina, de profesie model, și cu care are un copil) s-a despărțit relativ repede, iar lucrurile nu au stat mai bine nici cu cea de-a doua, Liana.
De Liana s-a separat cu puțin timp (câteva luni) înainte de a deveni iubitul Simonei. Cei doi se căsătoriseră în toamna lui 2018, la "Fratelli" din Mamaia, după o relație de aproximativ doi ani.
Conform Fanatik , milionarul de 42 de ani deține mai multe firme, una dintre acestea fiind de publicitate (în 2008, prin firma sa AdVenture, a realizat campania electorală lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei).
De asemenea, Toni câștigă bani frumoși din chirii, acesta deținând mai multe clădiri de birouri în Capitală.
Conform siteului oficial al WTA, Simona Halep (care va împlini 30 de ani pe 27 septembrie) a câștigat până acum din tenis $37.577.748.


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...