Cine este Valentino, bărbatul care l-a înjurat pe șoferul dubei cu mascați. A fost reținut pentru ultraj

Cine este Valentino, bărbatul care l-a înjurat pe șoferul dubei cu mascați. A fost reținut pentru ultraj

Andrei Valentin Șerban, zis Valentino, are 32 de ani și nu este la prima confruntare cu poliţiştii. El are un cazier bogat.

Andrei Valentin Șerban, zis Valentino FOTO: Facebook/Sindicatul Europol

Un bărbat din Constanța a fost zilele trecute protagonistul unei întâmplări pe care nu o anticipa. Crezând că toată strada este a lui, el a înjurat în trafic un șofer care-i făcea disperat semne să se dea din drum.

La volan însă era un polițist care se afla împreună cu colegii săi, ”mascați”, într-o misiune. Chiar și așa, individul a continuat să fie agresiv, fiind potolit în cele din urmă de oamenii legii.

Incidentul s-a întâmplat pe Bulevardul Tomis din Constanța și a fost surprins de unul dintre martori.

"Au claxonat, au ieşit, i-au zis: Du-te pe trecere, nu merge pe aici. Şi el a început să-i înjure, să-i scuipe, aşa. Se credea smardoi. Că îşi ia telefonul, că sună, că cunoaşte, că face", a spus Bogdan, martor al evenimentelor.

Deși se potolise la un moment dat, bărbatul a intrat într-un restaurant și a continuat să profereze injurii oamenilor legii. El a fost încătușat și scos cu forța din local.

Ulterior, a fost reținut pentru ultraj.

"După ce a fost emis mandat de aducere de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța și în urma administrării probatoriului, procurorul de caz a dispus reținerea, pentru 24 de ore a individului care a adresat amenințări și injurii "mascaților" sub aspectul săvârșirii a patru infracțiuni de ultraj și a infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Constanța. De asemenea, a fost sancționată contravențional, în baza Legii nr. 61/1991, cu amendă în valoare de 7000 de lei, femeia de 34 de ani care înjura pe filmarea apărută în spațiul public", a precizat vineri seara Sindicatul Europol.

Individul este o mai veche cunoștință a poliției, cu condamnări la închisoare din motive violente.

”La finalul anului 2020, a fost implicat într-un alt scandal în trafic, unde s-a lăsat cu bătaie şi ameninţări cu cuţitul. Nu-i lipsesc din palmares nici scandaluri cu topoare şi bastoane telescopice, când situaţia putea degenera dramatic”, potrivit observatornews.ro.

Sindicaliştii Europol au publicat, miercuri seară, imagini de la scandalul provocat de bărbatul din Constanţa care a ameninţat ”mascații”.

”De Ziua Internaţională a Femeii, acest păcălici ne arată cât este de important să ai o femeie în viaţa ta. Nu neapărat pentru a o iubi şi preţui, ci pentru a te folosi de ea ca paravan să nu ajungă poliţiştii la tine după ce ai strigat după ei (...) Aşa că stimabile doamne şi domnişoare, mare atenţie la păcălicii şi măscăricii din preajma voastră”, au transmis sindicaliştii.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...