Cine face experimente pe noi?

Cine face experimente pe noi?

Cineva, undeva, gândește și trasează declarațiile unor lideri PSD. Dă linia editorială a unor televiziuni, ziare și site-uri. Cel mai elocvent exemplu a fost duminica trecută. Când au murit, în câteva ore, 8 oameni. Acest amănunt a dispărut subit, la ceas de seară, de pe radarele discursurilor liderilor politici ai PSD și din discursul guvernamental. La pachet cu televiziunile, ziarele și site-urile care-i sprijină. Mai mult, dezastrul din Timiș, Arad, Bistrița, Hunedoara și Bihor a fost transformat într-o agresivă campanie de propagandă pozitivă centrată pe „eroismul instituțiilor statului”. 

În paralel a continuat propaganda anti-SRI și anti-DNA. La fel de compactă și coordonată-ceas. Toți au publicat înregistrarea cu ăla de la Inspecția Judiciară cu același titlu. Toți au dat aceleași titluri pe subiectul Dragomir.

După același tipar s-au desfășurat evenimentele și miercuri. Când s-a făcut un nou experiment. De o perversitate fără precedent. S-a isterizat populația Bucureștiului într-un mod paranoic. Aproape după manual. Ca element adiacent trebuie menționat că, începând cu subiectul Dragomir, și Digi 24 a intrat în hora dezinformării, mai nou.

Cine este în spatele acestor experimente? Pentru ce se pune în scenă acest scenariu? Ce urmează să se întâmple?


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...