Cine sunt actorii români care s-au căsătorit cu aceeași femeie: „Am suflat-o eu de tot”

Cine sunt actorii români care s-au căsătorit cu aceeași femeie: „Am suflat-o eu de tot”

Pe lângă faptul că iubeau cinematografia, doi dintre cei mai îndrăgiți actori români au iubit și aceeași femeie. Este vorba despre marele Jean Constantin și despre Gheorghe Cozorici, supranumit „Prințul”.

Jean Constantin a murit la 26 mai 2010. Foto: Arhivă

Jean Constantin, unul dintre cei mai apreciați actori de comedie, a avut trei mari iubiri, însă ultima soție, Elena, a fost și soția actorului Gheorghe Cozorici.

Povestea de dragoste dintre Jean Constantin și Elena s-a înfiripat la teatru. Cei doi și-au unit destinele în anul 1980, pe când artistul avea vârsta de 53 de ani. Mariajul lor a durat timp de trei decenii.

Citește continuarea pe Click.ro!

Născut la 16 iulie 1933, la Arbore, județul Suceava, Gheorghe Cozorici a urmat cursurile Institutului de Artă Dramatică din Capitală. Marele actor a făcut parte din „promoția de aur”, alături alături de George Constantin, Amza Pellea, Silviu Stănculescu, Sanda Toma, Mircea Albulescu, Silvia Popovici, Gina Patrichi. La început, a lucrat la Teatrul Național din București, însă ulteriror pașii l-au purtat la Teatrul Național din Craiova.

Jean Constantin s-a născut la Techirghiol la 21 august 1927 , într-o familie cu 9 copii, din mamă grecoaică (Caliopi) şi tată macedonean sârb (Dumitru), actorul a fost cel mai mic dintre băieţi. Numele său de botez era Constantin, după bunicul său patern Costache. Numele de familie original era Zeanu, transformat în Geanu, transcris apoi în Jean, în livretul militar al tatălui său Dumitru.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat