Ciocniri violente și agresiuni sexuale în care au fost implicați migranți în timpul unei sărbători populare în Germania

Ciocniri violente au avut loc la sfârșitul săptămânii trecute în timpul unei sărbători populare în Germania, în apropiere de Stuttgart, între forțele de ordine și grupuri de tineri, printre care și migranți, dintre care unii au fost acuzați de agresiuni sexuale, a anunțat luni poliția, relatează AFP.

Un solicitant de azil irakian în vârstă de 20 de ani 'a molestat sexual' vineri seara o tânără, în timp ce în noaptea de sâmbătă spre duminică trei afgani cu vârste între 18 și 20 de ani au reținut o fată de 17 ani pe care au agresat-o sexual, a declarat un oficial al poliției locale, Roland Eisele, în cadrul unei conferințe de presă la Schorndorf, locul unde au avut loc incidentele.

Suspecții au fost reținuți, însă justiția nu a decis plasarea lor în arest preventiv, invocând așteptarea rezultatelor anchetei, a spus Eisele.

În comunicatul poliției se face referire la trei agresiuni sexuale până în prezent, însă oficialul poliției le-a cerut și altor posibile victime să anunțe dacă au fost implicate în astfel de incidente.

Ciocniri au izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică între forțele de poliție și grupuri formate din zeci de tineri, care s-au desprins din mulțimea de aproape o mie de persoane venită să participe la sărbătoarea populară anuală din orașul Schorndorf, cu 40.000 locuitori.

Tinerii au aruncat cu sticle împotriva poliției și a altor persoane, a declarat șeful poliției locale, adăugând că mulți dintre atacatori se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

A existat 'o agresiune, o escaladare a violenței care nu a fost previzibilă'. La un moment dat situația 'a scăpat de sub control' și au fost chemate întăriri pentru a asigura ordinea, a adăugat el.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Sondaje PSD cu erori mari și facturi uriașe

2 Lista completă a jurnaliștilor și analiștilor care-i vor pune întrebări lui Klaus Iohannis la dezbaterea de ma…

3 Cum susținea Viorica Dăncilă în PE adoptarea Ordonanței 13 care-l salva pe Dragnea

4 Ce e asta? Astăzi este ziua Olguței, cumva?

5 Rareș Bogdan / Dezbaterea lui Iohannis va fi pe model american. Ne așteptăm ca audiența să fie de peste 7 milio…

recomandări

Te ia DNA: Neculai Ontanu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Inspirație de weekend