Ciolacu a confirmat că a semnat acordul politic PNL-PSD-UDMR şi minorităţi: Sunt ferm convins că alianţa va dura

Ciolacu a confirmat că a semnat acordul politic PNL-PSD-UDMR şi minorităţi: Sunt ferm convins că alianţa va dura

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a confirmat, joi, că a semnat acordul politic PNL-PSD-UDMR şi minorităţi, precizând că este "ferm convins" că această alianţă va dura.

Întrebat cum se va face rotaţia premierilor în 25 mai 2023, Ciolacu a spus: "Să ajungem până pe 25 mai".

El a adăugat, însă, că este "ferm convins" că alianţa va rezista până atunci.

Întrebat de ce acordul nu a fost semnat public şi dacă îi este ruşine cu această alianţă, Ciolacu a răspuns: "A spus cineva acest lucru?".

"Nu mi-a duc aminte să fi semnat vreun acord public până acum", a adăugat Ciolacu, menţionând că va da detalii presei după şedinţa Parlamentului de învestire a Guvernului.

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a anunţat, joi dimineaţă, semnarea acordului de guvernare al coaliţiei, precizând că este un "acord normal".

"Era normal, s-a semnat un acord al coaliţiei de guvernare. Conţinutul l-aţi văzut dumneavoastră zilele trecute, a fost în presă. (...) Este un acord normal", a declarat Cîţu.

Acordul politic între PSD, PNL, UDMR şi minorităţi a fost semnat, joi, într-o ceremonie desfăşurată în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor care nu a fost făcută publică. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria