Ciolacu: Eu am provocat discuţia cu Raed Arafat; nu a fost mandatat de către Guvern

Ciolacu: Eu am provocat discuţia cu Raed Arafat; nu a fost mandatat de către Guvern

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi că mai sunt patru zile până la expirarea stării de alertă, iar Guvernul nu a trimis către Parlament niciun fel de document referitor la ce va urma, adăugând că Raed Arafat a venit la întâlnirea de miercuri cu liderii politici fără a avea mandat."În acest moment, mai sunt patru zile până expiră această stare de alertă, iar Parlamentul României nu a primit niciun fel de document sau informare de la Guvern. Ieri, eu, în virtutea faptului că îl cunosc pe domnul ministru Arafat, am provocat o discuţie cu domnia sa, de informare, fără să fie mandatat de către Guvern, alături de colegii mei, medici din PSD şi alţi lideri politici din Parlament", a spus Ciolacu într-o conferinţă de presă, la finalul Biroului Permanent Naţional al PSD.

El a adăugat că Raed Arafat le-a spus liderilor politici unde sunt focarele pe care Ministerul Sănătăţii consideră că ar trebui gestionate cât mai bine şi le-a vorbit despre anumite obligativităţi care trebuie respectate în continuare, respectiv purtarea măştilor în spaţiile închise.

Ciolacu a mai afirmat că cei mai mulţi dintre social-democraţi consideră că aceste restricţii ar trebui să se mai menţină 15 zile. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Zvon...

3 De citit! / Este posibil, oare, așa ceva în inima României?

4 Așa o fi?

5 Băăă...