Ciolacu, luat la întrebări de pensionarii PSD cu temele din repertoriul AUR!/AUR ar fi început deja să înghită procente de la PSD

Ciolacu, luat la întrebări de pensionarii PSD cu temele din repertoriul AUR!/AUR ar fi început deja să înghită procente de la PSD

Ciolacu, luat la întrebări de pensionarii PSD cu temele din repertoriul AUR! Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost aşteptat sâmbătă, la sediul PSD Iași, de mai multe persoane, majoritatea vârstnici, care i-au cerut să nu voteze o serie de iniţiative legislative şi să se opună introducerii portofelului digital. Bătrânii i-au cerut liderului social-democrat „să nu mai asculte toate directivele de la UE și de la americani”.

---

Partidul condus de George Simion, dar care, cel mai probabil va ajunge în mâinile lui Claudiu Târziu, ar fi început să înghită din electoratul PSD, spun surse de cea mai mare încredere din cele două formațiuni. Potrivit surselor, tendința a început să apară la ultimele două măsurători, dar în acest moment nu este clar dacă este un fenomen ireversibil sau doar o fotografie a unui moment. Specialiștii consultați de cele două partide au evitat încă să se pronunțe decisiv. Pe prospecțiile făcute deja la AUR, pe cifrele înregistrate la ultimele două măsurători, ar rezulta că AUR, la alegerile viitoare, ar putea egala PSD, atingând un procent de 24-26% la parlamentare.

---

„Vreau să vă spun în felul următor: poporul român nu vrea să daţi legi împotriva poporului român. Nu mai ascultaţi toate directivele de la UE, de la Guvern, de la americani. Noi suntem suntem o ţară în care ne putem gospodări şi coordona singuri. Nu vrem Legea 144, Legea 47, HG-ul ăla sau OG-ul, sau cum se mai cheamă, 237. Vedeţi câţi copii ai românilor sunt luaţi?”, i-a spus o persoană liderului PSD.

Marcel Ciolacu i-a răspuns: „Nu votăm nicio lege”, potrivit Agerpres.

De asemenea, cetăţenii i-au cerut lui Ciolacu să se opună introducerii portofelului digital.

„Portofelul digital. Sunt bătrâni care nu se pricep. Nu e vorba numai de bătrâni, dar nu vreau ca datele mele personale să fie trecute într-un card şi nu vreau să fim sub control”, i-a cerut o femeie preşedintelui PSD Marcel Ciolacu.

Acesta a întrebat-o dacă are buletin.

„Păi am buletin şi tocmai de aia nu vreau portofel digital. Ce-mi trebuie mie? Noi ne informăm, domnule Ciolacu, că nu suntem proşti”, a replicat femeia.

Preşedintele PSD i-a garantat femeii că nu îi va fura nimeni identitatea.

Aceeaşi persoană i-a spus liderului social-democrat şi de „oraşul de 15 minute” şi obligativitatea vaccinurilor.

„Nu vrem aşa ceva!”, a spus femeia.

Cei adunaţi în faţa sediului PSD s-au arătat nemulţumiţi şi de legile educaţiei.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...