Ciolacu: Nu e oportun un demers de suspendare a preşedintelui, să nu facem un haos mai mare decât cel existent

Ciolacu: Nu e oportun un demers de suspendare a preşedintelui, să nu facem un haos mai mare decât cel existent

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine că nu este oportun pentru PSD, în acest moment, un demers de suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis, România nefiind pregătită pentru o astfel de acţiune "într-un asemenea haos".

"Nu cred că este oportun în acest moment politic pentru PSD să pornească un demers de suspendare a preşedintelui. Cred că, după ce avem creionată o majoritate în Parlament, să depunem o moţiune de cenzură şi să avem creionat un program economic coerent până la alegerile viitoare", a declarat Ciolacu duminică seară, la România TV.

La observaţia moderatorului că o astfel de atitudine ar putea fi interpretată drept slăbiciune politică, liderul social-democrat a afirmat că este, de fapt, "o dovadă de maturitate politică".

"Nu cred că e în acest moment pregătită România pentru un asemenea demers. Mai ales într-un asemenea haos. Să nu facem un haos şi mai mare decât haosul existent. Trebuie să avem măsură. Fiecare om politic a plătit la un moment dat pentru excesele sale. Acum avem de a face cu un abuz de putere, categoric", a opinat Marcel Ciolacu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante