Ciolacu: Orban trebuie să informeze urgent Parlamentul dacă a scăpat de sub control pandemia

Ciolacu: Orban trebuie să informeze urgent Parlamentul dacă a scăpat de sub control pandemia

Ludovic Orban trebuie să informeze urgent Parlamentul dacă a scăpat de sub control pandemia şi se impune amânarea alegerilor locale şi a deschiderii şcolilor, spune Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al Partidului Social Democrat, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

"Septembrie vine cu aceste două mari provocări, iar Orban nu se mai poate ascunde la nesfârşit în spatele propriilor interese electorale. Trebuie să le spună românilor ce are de gând! Sunt răspunsuri care trebuie date acum, nu în ultima zi, aşa cum a făcut în toată această perioadă, când a lăsat vid legislativ de două ori din cauza incompetenţei şi delăsării Guvernului său. Orban trebuie să lase bâjbâiala şi să spună clar, cu date exacte, care este situaţia epidemiologică şi care este perspectiva. Se deschid sau nu şcolile?! Se fac sau nu alegeri?!", scrie Marcel Ciolacu pe Facebook.

Liderul PSD subliniază că "sănătatea românilor şi soarta copiilor noştri nu poate fi tranzacţionată electoral". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?