Ciolacu „proaspăt tătic”, au început speculațiile...

Ciolacu „proaspăt tătic”, au început speculațiile...

Val de speculații despre viața personală a lui Ciolacu: acesta ar fi divorțat și ar fi „proaspăt tătic”. Primul care a făcut aceste afirmații a fost fostul ministru PSD de Finanțe, Orlando Tedorovici. Biroul de presă al PSD a negat afirmațiile lui Teodorovici, susținând că sunt minciuni, scrie defapt.ro .

Ulterior, jurnalistul Dan Bucura, într-o postare în care-l critică pe Teodorovici pentru afirmațiile despre Ciolacu, susține că liderul PSD este „proaspăt divorțat” și „își reface viața tot pe strada familiei tradiționale”.

Ciolacu ar fi divorțat și ar fi „proaspăt tătic”

„Nu dau niciodată într-un om aflat jos, la pământ. Cum nu am dat nici în Florin Cîțu, nu voi da nici în el. Domnul Ciolacu are o problemă și o problemă mare față de Viorica Dăncilă. Dânsul a plecat de la partid, dar așa cum am spus, din păcate, are niște tigăi care zăngăne în spatele domniei sale. Dar eu îi doresc tot binele din lume, mai ales acum că e din nou proaspăt tătic”, a spus Eugen Teodorovici într-o emisiune a postului Canal 33.

Biroul de presă al PSD a reacționat la aceste afirmații: „Este regretabil ca dl Teodorovici incearca sa iasa din anonimat cu astfel de minciuni. Este un gest care il descalifica si care demonstreaza inca o data ca este lipsit de orice repere morale”.

A urmat reacția jurnalistului Dan Bucura.

„Ăsta da tupeu! Orlando „Discotecă” Teodorovici, individul care hărțuia jurnaliste prin Parlament din postura de ministru, și-a descoperit veleități de jurnalist monden. Vine azi și ne dezvăluie că premierul Marcel Ciolacu ar fi proaspăt tătic…(…)

Păi, mă discotecarule, crezi că toți sunt ca tine și, mai nou, ca Florian Coldea?! Nu sunt mulți cărora să le bată andropauza la ușa, dar ei să o ardă pe clubăreală așteptând roaba cu șampanie și bălind la animatoarele de pe bar! Oare ar fi fost mai de lăudat dacă Ciolacu, proaspăt divorțat, ar fi ars-o pe pițiponceală ca tine? Măcar omul ăla își reface viața tot pe strada familiei tradiționale…”, a scris Bucura.

Presa a scris frecvent despre o posibilă relație dintre Marcel Ciolacu și Sorina Docuz, fosta soție a primarului Robert Negoiță. Ea poza seminud la 17 ani, s-a măritat cu primarul PSD Robert Negoiță la 22 de ani, iar la 27 de ani s-a recăsătorit cu „Mădălin de la Giurgiu”. După un an a divorțat însă și de acesta.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?