Ciolacu: Tatăl meu a fost pilot; copiii de militari nu puteau fi securişti sau informatori

Ciolacu: Tatăl meu a fost pilot; copiii de militari nu puteau fi securişti sau informatori

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a povestit miercuri că tatăl său a fost pilot, iar copiii de piloţi, de militari, de ofiţeri nu puteau fi securişti sau informatori.

"Faptul că sunt acuze că eu am blaturi cu preşedintele Iohannis... Nu cred că preşedintele Iohannis a făcut vreodată vreun atac mai virulent asupra unui lider politic, nici cred că asupra lui Liviu Dragnea, acea acuză ruşinoasă şi mincinoasă că eu aş fi vândut Ardealul. (...) Cea cu securiştii este o poveste apărută în spaţiul public acum trei - patru ani, nu în ceea ce mă priveşte în mod direct. Tatăl meu a fost pilot. Noi am avut o percheziţie de la Securitate în casă. Copiii de piloţi şi copiii de militari, de ofiţeri nu puteau să fie securişti sau informatori. Cine face astfel de acuze ar trebui să se informeze foarte bine", a declarat Ciolacu, la Digi 24, întrebat cum comentează faptul că există voci în PSD care spun că ar trebui să facă un pas în spate de la conducerea partidului.

El a adăugat că a vrut să facă un doctorat la Academia de Informaţii, la care a renunţat.

"Acel doctorat era strict legat de meseria mea din acest moment, de ocupaţia mea din acest moment, mai exact - de parlamentar. Privea modul de etică în intelligence şi funcţionarea Comisiei de verificare a Serviciului Român de Informaţii", a spus Marcel Ciolacu. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Simple zvonuri?

2 VIDEO Voi vedeți ce se întâmplă pe Autostrada A1 Sibiu - Pitești?

3 Scrisoarea asta nu poate fi adevărată! / Ce le-a scris judecătorilor o moldoveancă despre plăcerea sexului desco…

4 VIDEO Sex mistic în temple, dansuri în pielea goală şi spirale yoga

5 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!