Ciolacu: Vom depune o iniţiativă care o să modifice cuantumul de indemnizaţie pentru reprezentanţii în CA

Ciolacu: Vom depune o iniţiativă care o să modifice cuantumul de indemnizaţie pentru reprezentanţii în CA

Partidul Social Democrat va depune o iniţiativă legislativă, la Parlament, prin care va propune reducerea indemnizaţiilor reprezentanţilor în consiliile de administraţie, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă PSD este de acord cu iniţiativa premierului Florin Cîţu de a reduce numărul de membri din consiliile de administraţie, liderul PSD a răspuns: "Nu. M-am săturat. Întotdeauna vor ceva sau anunţă ceva. Nu ar fi cazul să şi facă? Eu consider că în consiliile de administraţie ar trebui să nu mai fie indemnizaţii de 5.000 de euro pe lună, să se reducă de la 10% la 1% şi să intre într-o normalitate".

Marcel Ciolacu a afirmat că PSD va depune la Parlament o iniţiativă legislativă care o să modifice cuantumul de indemnizaţie pentru reprezentanţii în consiliile de administraţie.

"M-am săturat de veştile bune pe care le anunţă Cîţu şi niciodată nu se pun în aplicare. Momentan, au angajat 14.000 de noi lucrători în sistemul bugetar. Asta este realitatea", a susţinut preşedintele PSD.

În context, întrebat de ce nu s-au redus indemnizaţiile membrilor CA pe vremea când PSD era la guvernare, Marcel Ciolacu a spus: "Haideţi să nu confundăm o perioadă cu un boom economic cu o criză". AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Informații certe

2 Zvon...

3 Așa o fi?

4 Îngrijorare în Anglia după apariția „mâncătoarei de carne”, o infecție care se transmite sexual şi care cauzea…

5 „Sunt foarte mulți idioți, eu i-aș aresta. Din cauza lor am ajuns să moară pe zi în România câți mor în toată …