Cioloș a donat prin SMS pentru "Cumințenia Pământului"

Cioloș a donat prin SMS pentru "Cumințenia Pământului"

Premierul Dacian Cioloș a transmis, luni, două SMS-uri de donație în cadrul campaniei lansate de Ministerul Culturii în completare la acțiunile inițiate în vederea strângerii de fonduri pentru achiziția de către statul român a operei "Cumințenia Pământului".

Premierul a postat, astfel, pagina sa de Facebook o fotografie cu o captură a ecranului telefonului său unde apar cele două SMS-uri cu următorul mesaj: "Brancusi e al tău. Ai donat 2 euro pentru Cumințenia Pământului. Ministerul Culturii și Orange îți mulțumesc. Detalii pe www.brancusiealmeu.ro".

Ministrul Culturii, Corina Șuteu, a anunțat marți că aproape 50.000 de persoane au donat prin SMS în cadrul campaniei pentru achiziționarea "Cumințeniei Pământului" .

"În acest moment ne apropiem de 50.000 de donatori prin SMS. Încurajăm pe cei care doresc să contribuie la subscripția publică să o facă prin SMS, la numărul 8833, cu textul 'brancusi', donând 2 euro sau prin intermediul celorlalte metode de donație — www.brancusiealmeu.ro—, până vineri, 30 septembrie", a scris Șuteu pe pagina sa de Facebook.

Anterior, premierul Dacian Cioloș a anunțat, pe 22 mai, într-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook, că a decis să doneze salariul său din luna aprilie campaniei pentru "Cumințenia Pământului" a lui Brâncuși.

AGERPRES/ (AS — autor: Daniel Florea, editor: Karina Olteanu, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro