Cioloș a donat prin SMS pentru "Cumințenia Pământului"

Cioloș a donat prin SMS pentru "Cumințenia Pământului"

Premierul Dacian Cioloș a transmis, luni, două SMS-uri de donație în cadrul campaniei lansate de Ministerul Culturii în completare la acțiunile inițiate în vederea strângerii de fonduri pentru achiziția de către statul român a operei "Cumințenia Pământului".

Premierul a postat, astfel, pagina sa de Facebook o fotografie cu o captură a ecranului telefonului său unde apar cele două SMS-uri cu următorul mesaj: "Brancusi e al tău. Ai donat 2 euro pentru Cumințenia Pământului. Ministerul Culturii și Orange îți mulțumesc. Detalii pe www.brancusiealmeu.ro".

Ministrul Culturii, Corina Șuteu, a anunțat marți că aproape 50.000 de persoane au donat prin SMS în cadrul campaniei pentru achiziționarea "Cumințeniei Pământului".

"În acest moment ne apropiem de 50.000 de donatori prin SMS. Încurajăm pe cei care doresc să contribuie la subscripția publică să o facă prin SMS, la numărul 8833, cu textul 'brancusi', donând 2 euro sau prin intermediul celorlalte metode de donație — www.brancusiealmeu.ro—, până vineri, 30 septembrie", a scris Șuteu pe pagina sa de Facebook.

Anterior, premierul Dacian Cioloș a anunțat, pe 22 mai, într-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook, că a decis să doneze salariul său din luna aprilie campaniei pentru "Cumințenia Pământului" a lui Brâncuși.

AGERPRES/ (AS — autor: Daniel Florea, editor: Karina Olteanu, editor online: Adrian Dădârlat)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Urlă Orban că i-au luat „dușmanii” partidul? Nu, știe că dosarele de la DNA ale Camarilei vor ieși pe piață cu…

2 Un nou cal troian al Rusiei? / Dezvăluiri despre cel care ar putea produce marele șoc în Europa câștigând președ…

3 Așa e! Aceste două cocini ar trebui închise! Iar imbecilii care i-au intoxicat pe români detestați public

4 O imbecilă! / „Dacă mori, o faci pentru tine, pentru sănătatea ta, nu pentru alţii”

5 Așa o fi?