Cioloș a transmis o scrisoare vicepreședintelui ales al SUA, în care a subliniat importanța Parteneriatului Strategic

Premierul Dacian Cioloș a adresat o scrisoare de felicitare vicepreședintelui ales al Statele Unite ale Americii, Michael Richard Pence, în care a subliniat importanța Parteneriatului Strategic dintre România și SUA.

Potrivit unui comunicat al Executivului remis, miercuri, AGERPRES, Guvernul României adresează felicitări președintelui ales al Statele Unite ale Americii, Donald Trump.

Totodată, premierul Cioloș a adresat o scrisoare de felicitare vicepreședintelui ales al Statele Unite ale Americii, Michael Richard Pence.

"Cu această ocazie, prim-ministrul Cioloș a subliniat importanța Parteneriatului Strategic dintre România și SUA, fundamentat pe valori și responsabilități împărtășite, ca fiind unul solid ce oferă premisele pentru dezvoltarea sa pe mai departe, în toate dimensiunile", se spune în comunicat.

Conform sursei citate, România este și va rămâne un aliat și partener de încredere al SUA. "Cooperarea dintre România și SUA contribuie la asigurarea securității comune și a întregii comunități transatlantice", se arată în comunicat.

De asemenea, Guvernul României va acorda pe mai departe o atenție sporită dezvoltării și aprofundării relațiilor bilaterale cu SUA pe dimensiunea economică, în baza oportunităților existente pentru avansarea prosperității comune, se mai spune în comunicatul citat.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Veste sinistră în presa americană: Regimul de la Beijing ar fi decis abandonarea orașului Wuhan! Oamenii…

2 VIDEO Veștile triste încep să se confirme! Conducerea Chinei a trimis 40 de incineratoare mobile în Wuhan

3 Cum arată sondajul cu care i-a păcălit Ciolacu pe pesediști în CEx

4 Informație / Probleme la CCR. Președintele, întâlnire de taină cu liberalii la Vila Lac

5 Document / Fraților, suntem luați de proști? Predoiu cere detaşarea la Ministerul Justiţiei a unei judecătoare c…

recomandări

Te ia DNA: Ioan Chelaru

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Veverița asta a fost salvată după un uragan