Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Cioloș a transmis o scrisoare vicepreședintelui ales al SUA, în care a subliniat importanța Parteneriatului Strategic

Premierul Dacian Cioloș a adresat o scrisoare de felicitare vicepreședintelui ales al Statele Unite ale Americii, Michael Richard Pence, în care a subliniat importanța Parteneriatului Strategic dintre România și SUA.

Potrivit unui comunicat al Executivului remis, miercuri, AGERPRES, Guvernul României adresează felicitări președintelui ales al Statele Unite ale Americii, Donald Trump.

Totodată, premierul Cioloș a adresat o scrisoare de felicitare vicepreședintelui ales al Statele Unite ale Americii, Michael Richard Pence.

"Cu această ocazie, prim-ministrul Cioloș a subliniat importanța Parteneriatului Strategic dintre România și SUA, fundamentat pe valori și responsabilități împărtășite, ca fiind unul solid ce oferă premisele pentru dezvoltarea sa pe mai departe, în toate dimensiunile", se spune în comunicat.

Conform sursei citate, România este și va rămâne un aliat și partener de încredere al SUA. "Cooperarea dintre România și SUA contribuie la asigurarea securității comune și a întregii comunități transatlantice", se arată în comunicat.

De asemenea, Guvernul României va acorda pe mai departe o atenție sporită dezvoltării și aprofundării relațiilor bilaterale cu SUA pe dimensiunea economică, în baza oportunităților existente pentru avansarea prosperității comune, se mai spune în comunicatul citat.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ZVON / Dragnea și Vâlcov participau doar la discuții unde comisionul sărea de 10 milioane de euro! Ce rol avea ț…

2 Rechizitoriu DNA / Schema ingenioasă prin care „nașul” Mircea Sandu ar fi luat o șpagă de 200.000 de euro de la …

3 BREAKING A apărut a patra femeie, o tânără care susține că a fost violată de Gheorghe Dincă / DIICOT spune că nu…

4 Faceți diferența! Bulgaria cumpără F-16 de ultimă generație, de trei ori mai scumpe decât cele cumpărate de Ro…

5 Semnele de întrebare în comportamentul INML în cazul testului ADN asupra rămășițelor găsite în pădurea de lâng…

recomandări

Te ia DNA: Cristian Poteras

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cum se comportă noul iPhone 6s când e scăpat pe jos