Cioloș a transmis o scrisoare vicepreședintelui ales al SUA, în care a subliniat importanța Parteneriatului Strategic

Cioloș a transmis o scrisoare vicepreședintelui ales al SUA, în care a subliniat importanța Parteneriatului Strategic

Premierul Dacian Cioloș a adresat o scrisoare de felicitare vicepreședintelui ales al Statele Unite ale Americii, Michael Richard Pence, în care a subliniat importanța Parteneriatului Strategic dintre România și SUA.

Potrivit unui comunicat al Executivului remis, miercuri, AGERPRES, Guvernul României adresează felicitări președintelui ales al Statele Unite ale Americii, Donald Trump.

Totodată, premierul Cioloș a adresat o scrisoare de felicitare vicepreședintelui ales al Statele Unite ale Americii, Michael Richard Pence.

"Cu această ocazie, prim-ministrul Cioloș a subliniat importanța Parteneriatului Strategic dintre România și SUA, fundamentat pe valori și responsabilități împărtășite, ca fiind unul solid ce oferă premisele pentru dezvoltarea sa pe mai departe, în toate dimensiunile", se spune în comunicat.

Conform sursei citate, România este și va rămâne un aliat și partener de încredere al SUA. "Cooperarea dintre România și SUA contribuie la asigurarea securității comune și a întregii comunități transatlantice", se arată în comunicat.

De asemenea, Guvernul României va acorda pe mai departe o atenție sporită dezvoltării și aprofundării relațiilor bilaterale cu SUA pe dimensiunea economică, în baza oportunităților existente pentru avansarea prosperității comune, se mai spune în comunicatul citat.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

3 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

4 Se retrag „Piedonii”? / De două zile sunt mucles...

5 Judecați voi...