Cioloş, acasă la Prinţul Charles, în Anglia. Interesant, nu-i așa?

Cioloş, acasă la Prinţul Charles, în Anglia. Interesant, nu-i așa?

 Interesant, nu-i așa? Dacian Cioloş s-a întâlnit cu Prinţul Charles de Wales, la reşedinţa acestuia din urmă de la Highgrove, Anglia, fostul premier al României afirmând că au discutat despre fermierii români şi păstrarea patrimoniului românesc.

”Cu Prinţul Charles de Wales, la reşedinţa sa de la Highgrove, Anglia, vorbind despre cum putem susţine împreună fermierii români şi păstrarea patrimoniului României”, a postat Dacian Cioloş pe Facebook, alături de o fotografie în care apar cei doi.

Fostul premier a precizat că discutat cu Prinţul Charles şi Aura Woodward, directoarea Fundaţiei Printul de Wales Romania, despre colaborarea concretă cu Platforma România 100 în susţinerea pentru comercializare a produselor naturale româneşti şi un posibil program de punere în valoare a cetăţilor medievale din Transilvania care să ajute la crearea de locuri de muncă pentru localnici.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria