Cioloș ar putea prezenta un bilanț al primelor șase luni de guvernare la mijlocul acestei luni (surse)

Cioloș ar putea prezenta un bilanț al primelor șase luni de guvernare la mijlocul acestei luni (surse)

Premierul Dacian Cioloș ar putea prezenta un bilanț al celor șase luni de guvernare în jurul datei de 15 mai, până atunci urmând să continue discuțiile cu miniștrii despre activitatea acestora și despre planurile de acțiune pentru cea de-a doua parte a anului, au declarat surse guvernamentale pentru AGERPRES. Mai mulți miniștri au sosit joi la Palatul Victoria pentru discuții cu prim-ministrul pe tema activității lor în ministerele pe care le conduc.

La întâlnire sunt prezenți vicepremierul Costin Borc, ministrul Transporturilor — Dan Costescu, ministrul Educației—Adrian Curaj, ministrul Fondurilor Europene — Cristian Ghinea, ministrul Energiei — Victor Grigorescu, ministrul Comunicațiilor — Marius Bostan, ministrul Agriculturii — Achim Irimescu, ministrul Finanțelor — Anca Dragu și ministrul Justiției — Raluca Prună.

Inițial, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, anunța că detalii legate de aceste discuții vor fi făcute publice vineri, însă, sursele citate susțin că rezultatele întâlnirilor vor fi incluse în bilanțul pe care premierul îl va prezenta la mijlocul acestei luni.

"(Sunt discuții — n.r.) pe prioritățile fiecărui ministru, pe îndeplinirea obiectivelor asumate la începutul anului, pe etapa de parcurs pe care o desfășurăm în acest moment și pe finalizarea sau pe partea a doua anului, obiectivele pentru partea a doua a anului pentru ministere'', declara purtătorul de cuvânt al Executivului, miercuri, într-un briefing la Palatul Victoria.

Sursele citate au precizat că o remaniere mai largă a Cabinetului nu va avea loc în zilele următoare, dar că, în funcție de evoluția situației în unele ministere, precum cel al Sănătății, ar mai putea surveni schimbări de miniștri.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

2 VIDEO Priviți, soldații ucraineni folosesc obuzierele italiene FH70, dar trag cu muniție produsă în Finlanda!

3 ULTIMA ORĂ E disperare mare! / Rusia scoate din depozitele armatei și prima generaţie a lui T-80!

4 VIDEO „Nu putem cuceri orașe mari” / Din nou un analist militar spune adevărul la televiziunile rusești

5 VIDEO „Nu mai are fiere, splină, o parte din ficat, coastele i-au pătruns în plămâni” / Patru polițiști de la SAS, reținuți după ce au bătut un bărbat c…