Cioloș: Coaliția PSD-ALDE își devorează propriul Guvern, riscă stabilitatea țării pentru calcule imorale

Fostul premier Dacian Cioloș acuză coaliția de guvernare că "își devorează propriul Guvern", riscând stabilitatea țării pentru calcule "personale, mici și imorale".

"Coaliția PSD-ALDE își devorează propriul Guvern, mistuit în eterna patimă a luptei pentru putere. Din păcate, un spectacol iresponsabil, trist și dureros pentru România. Acum un an eram puși la zid, criticați de PSD și ALDE că nu am fi avut un program de guvernare bine pregătit, că a trebuit să schimbăm câțiva miniștri, că nu am fi avut legitimitatea unor alegeri. Am tăcut și ne-am făcut treaba până la capăt, cu responsabilitate, pentru țară și pentru români", a scris, pe Facebook, Cioloș.

El a adăugat că Liviu Dragnea "a promis liniște și prosperitate" la alegerile parlamentare.

"A amăgit oamenii cu un program de guvernare 'sclipitor', însă profund nerealist. A obținut o largă majoritate în Parlament. A instalat un Guvern pe care a avut tot timpul să-l pregătească. Ce se întâmplă acum nu este o simplă o criză politică. Nu este o criză a PSD, ci o criză care afectează credibilitatea României. Liderii coaliției de guvernământ riscă stabilitatea țării pentru calcule personale, mici și imorale. Nici programul de guvernare, nici numărul de voturi nu țin loc de responsabilitate și moralitate", a opinat Cioloș.

Fostul prim-ministru vorbește totodată de "o criză a unui mod falimentar de a face politică în România: o politică bazată pe minciună, complicități și luptă pentru putere cu orice preț".

"Cum să ne mai mire faptul că oamenii nu votează, când unii lideri politici își bat joc, cu cinism, de aceste voturi? Acest mod de a face politică în România trebuie schimbat din temelii", a punctat Cioloș.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Între 2016 și 2019, Dragnea a primit cel puțin 10 milioane de euro, la sacoșă, de la un constructor

2 Vela, dezvăluiri incredibile: Am găsit sute de televizoare cu o mie de euro bucata la Jandarmerie, 4 mașini Tu…

3 Mafia Albă / Georgeta Bumbac, fina baronului PSD Felix Stroe, membră în CA-urile a 3 companii de stat și conside…

4 Iluzie optică?

5 Ziarul de Iasi / Primarul unei comune a făcut sex cu două minore, în birou. Fetele erau victime ale unei rețele…

recomandări

Te ia DNA: Radu Mazăre

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Da, pisica asta chiar există