Cioloș: Din toamnă, fiecare cetățean își va putea plăti online taxele și impozitele

Cioloș: Din toamnă, fiecare cetățean își va putea plăti online taxele și impozitele

Fiecare cetățean își va putea plăti online taxele și impozitele din toamnă, anunță premierul Dacian Cioloș.

"Din toamnă, fiecare cetățean își va putea plăti online taxele și impozitele. Anunțul pentru achiziționarea serviciilor bancare privind plățile online cu cardul a fost lansat astăzi în SEAP, un pas important pe direcția debirocratizării și a simplificării relației dintre contribuabili și administrație", a scris Dacian Cioloș, marți, pe Facebook .

Prim-ministrul Cioloș precizează că plata cu cardul este funcțională la ghișeele ANAF din 9 județe.

"Ministrul Finanțelor Publice, Anca Dragu, va fi prezentă joi la Timișoara pentru a prezenta informații privind extinderea în țară a plății cu cardul în sediile ANAF. Ne continuăm hotărât drumul pe această direcție, pentru o administrație publică modernă și prietenoasă cu oamenii", adaugă Cioloș.

Totodată, premierul distribuie o postare a Ministerului Finanțelor Publice de pe Facebook, potrivit căreia ANAF a început procedura de achiziție a serviciilor de acceptare a plăților prin card bancar pe Ghiseul.ro .

"Procesul este estimat a se încheia la finalul lui septembrie", se spune în anunțul MFP.

AGERPRES/(AS — autor: Mădălina Cerban, editor: Florin Marin, editor online: Ada Vîlceanu)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare . Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro .

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu