Cioloș: Guvernul a pregătit un ghid de informare cu privire la legea antifumat

Cioloș: Guvernul a pregătit un ghid de informare cu privire la legea antifumat

Premierul Dacian Cioloș a anunțat, miercuri, că Executivul a pregătit un ghid de informare care explică modul în care se aplică legea antifumat și care poate fi consultat de instituțiile și companiile interesate.

"Așa cum am promis, Guvernul a pregătit și un ghid de informare, care explică modul în care se aplică legea și care sunt procedurile pentru cei doritori, pentru instituțiile sau companiile interesate. Acest ghid va fi disponibil online", a precizat Cioloș, la începutul ședinței de Guvern.

În ceea ce privește fumatul în Palatul Victoria, el a solicitat secretarului general al Guvernului să identifice un spațiu în afara clădirii, care să fie amenajat ca loc pentru fumat.

"Începând de săptămâna aceasta se aplică legea antifumat inclusiv în clădirea Guvernului și o să vă invit să nu mai fumați nicăieri în incinta Palatului Victoria. O să vă rog, domnule secretar general, să găsiți undeva afară un loc care să fie amenajat și unde doritorii să poată să fumeze respectând legislația", a adăugat prim-ministrul.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria