Cioloș: Irimescu să-și asume declarațiile pe care le-a făcut; nu a avut mandat din partea Guvernului

Cioloș: Irimescu să-și asume declarațiile pe care le-a făcut; nu a avut mandat din partea Guvernului

Premierul Dacian Cioloș a declarat luni că ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, va trebui să își asume declarațiile pe care le-a făcut, declarații pentru care nu a avut mandat din partea Guvernului.

"Domnul Irimescu să-și asume declarațiile pe care le-a făcut. Pe mine mă interesează în primul rând ce face domnul Irimescu. I-am spus că are de accelerat procesul de plată a subvențiilor de lansare a programului de dezvoltare rurală, astea sunt lucrurile care mă interesează. Restul declarațiile dânsului personale nu sunt în numele Guvernului, pentru că nu a avut mandat, nu a informat Guvernul legat de aceste lucruri. Sunt declarații personale pe care o să și le asume", a spus Cioloș înainte de a participa la întâlnirea cu reprezentanții Asociației Municipiilor din România.

Premierul a făcut aceste precizări ca răspuns la o întrebare referitoare la afirmația ministrului Irimescu conform căreia în perioada mandatului fostului președinte Traian Băsescu s-ar fi scos din țară 35 de miliarde de euro "cu camionul".

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Scârboasă șobolănime mai colcăie la vârful acestei țări!

3 Zvon / Râcă mare în PSD după ce l-au prins pe Dîncu jucând la două capete

4 Idiotul ăsta ar trebui interzis în spitalele din România! / Mama anti vaccinistului Răzvan Constantinescu este „…

5 Gastronomia sexuală din Evul Mediu / Tinerele imprimau pîinea cu labiile