Cioloș, mesaj CIUDAT, în noapte. Vrea să ne spună că PLANUL merge mai departe?

Cioloș, mesaj CIUDAT, în noapte. Vrea să ne spună că PLANUL merge mai departe?

„Astăzi a fost o zi grea. Am încercat să iau decizia cea mai înțeleaptă, pornind de la o anumită ordine a lucrurilor, care ar trebui să stea la baza schimbării pe care ne-o dorim. O ordine care îl pune pe fiecare la locul lui, pentru a-și asuma răspunderea dată de poziția pe care o are. Nu vreau să dau lecții nimănui. Îi rog doar, cu respect și incredere, pe cei care învinuiesc guvernul de teamă sau lipsă de responsabilitate, să pună în practică ceea ce cer altora să facă. Schimbarea poate veni și din dezordine, dar cred că e mai solidă dacă ea vine din ordinea firească a lucrurilor.”

Acesta este mesajul ciudat postat de Dacian Cioloș, pe Facebook, la miezul nopții. Asta după ce, aparent, lămurise lucrurile făcând declarații de presă pe la șapte fără ceva! Ce ordine a lucrurilor nea Cioloș, despre ce vorbești, frate? Ce mesaj cifrat e ăsta, și pentru cine? Despre ce dezordine vorbești tu, care ești rodul protestelor străzii și al negocierilor obscure? Ne explici și nouă cum de s-a format, subit, majoritatea „calificată! care te-a pus prim-ministru, aceeași care acum se opune votului în două tururi? Sau doar ai vrut să le dai semnal stăpânilor că PLANUL merge mai departe?

Și, dacă tot te-ai „consultat” cu partidele, de ce n-ai invitat la consultări și societatea civilă, cea care a cerut în stradă alegeri în două tururi?

Ne spui și nouă, dacă tot e pe bune menirea ta pentru această țară, cum și de ce a dispărut peste noapte din programul tău de guvernare alegerea în două tururi?


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

2 Imagini care dau fiori soldaților ruși

3 De citit! / Replica unui grup de economiști ucraineni la afirmațiile lui Noam Chomsky despre războiul dintre Rusia și Ucraina

4 Interesante amănunte...

5 VIDEO Priviți, rușii aveau doar 10 bucăți, acum au mai rămas 9....