Cioloș și-a pus oamenii lui pe locurile eligibile! USR-PLUS Cluj i-au scos de pe locuri eligibile pe senatorul Mihai Goțiu și pe deputatul Emanuel Ungureanu

Cioloș și-a pus oamenii lui pe locurile eligibile! USR-PLUS Cluj i-au scos de pe locuri eligibile pe senatorul Mihai Goțiu și pe deputatul Emanuel Ungureanu

La ședința Convenției județene USRPLUS de duminică seara, la care au participat 119 delegați, au fost validate listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Iar senatorul Mihai Goțiu și deputatul Emanuel Ungureanu nu se mai regăsesc pe locuri eligibile.

Conform informațiilor G4 Media, Mihai Goțiu e de abia pe locul al doilea pe lista pentru Senat, iar Emanuel Ungureanu doar pe locul 5 pe lista la Camera Deputaților.

Oameni noi au fost incluși pe locurile principale la parlamentare, respectiv lista la Camera Deputaților este deschisă de o avocată de 32 de ani, Oana Murariu, membră PLUS, care nu a mai activat în politică. Ea este urmată de Viorel Băltărețu, 45 de ani, om de afaceri din Cluj, de asemenea membru PLUS. Pe locul al treilea s-a poziționat un reprezentant USR, Radu Molnar, iar pe locul al patrulea Elena Ciubuca. Actualul deputat, Emanuel Ungureanu este poziționat de abia pe locul cinci.

La Senat, lista este deschisă de un economist de 53 de ani, Cristian Bordei, de asemenea membru PLUS. Mihai Goțiu se poziționează de abia pe locul al doilea, iar fostul președinte al USR Cluj, Elek Levente se află pe locul al treilea.

Conform rezultatelor pe care mizează conducerea USR-PLUS, de la Cluj se va putea obține maxim un mandat de senator (prin redistribuire), și 3 mandate de deputați.

Potrivit informațiilor G4 Media, principala acuzație care li se aduce celor doi se referă la maniera în care aceștia au considerat să lupte individualist, independent de interesele politice ale organizație locale. „Goțiu s-a poziționat, pe ultima sută de metri, pe lista de candidați la Consiliul Județean Cluj, fără să fie prezent din timp în campania alegerilor locale. De asemenea, Ungureanu s-a luptat timp de patru ani să-și facă imagine doar pentru el, fără să tragă pentru partid. Nu e de mirare că la alegerile locale a scos un scor sub cel al partidului”, a comentat o sursă din cadrul USR PLUS pentru G4 Media.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / O fostă agentă a Secret Service dezvăluie ce i-a spus Putin lui Bush, în 2008, la București

2 „Ce ne va trimite data viitoare? Perne?” / Vitali Klitschko, „fără cuvinte” după ajutorul militar promis de Germ…

3 N-au leac! / Priviți ce hartă le-au prezentat ucrainenii americanilor!

4 De belea! Alexandra Stan, din ce în ce mai fierbinte! Să nu dea iar în clocot...

5 VIDEO Încă o dovadă că USR este doar un hârdău de rahat care încă n-a explodat