Cioloș, VESTE TRISTĂ pentru POSTACII PSD: Nicio grijă, nu merg nicăieri. Mai am treabă aici.

Cioloș, VESTE TRISTĂ pentru POSTACII PSD: Nicio grijă, nu merg nicăieri. Mai am treabă aici.

Premierul le dă vești triste postacilor PSD! Nu se va întoarce prea curând la Bruxelles, mai are treabă pe aici, prin România...

Dacian Cioloș continuă să interacționeze cu utilizatorii de Facebook, să le răspundă la comentarii. De data aceasta a intrat in dialog cu un postac PSD trepanat.

Postacul PSD i-a trasnsmis premierului, pe pagina acestuia de Facebook, să meargă „înapoi la Bruxelles”. Premierul i-a raspuns în scurt timp: „Nicio grijă, nu merg nicăieri. Mai am treabă aici”.

Dialogul a avut loc la o postare a premierului în care explica cum a reușit guvernul să simplifice birocrația: „La numai două luni de la adoptarea primului pachet pentru simplificare, începem să vedem primele rezultate: mai puține documente pe care oamenii trebuie să le aducă la instituții, mai puține drumuri la ghișee, mai puține cheltuieli. Am discutat ieri cu miniștrii în cadrul unei ședințe de Guvern suplimentare despre progresele făcute, pentru că există progrese in mai multe domenii: eliminarea cerinţei de depunere a copiilor legalizate după documente, acceptarea copiei după buletin în format electronic, solicitarea cazierului de către instituții direct unităților de poliție.
De asemenea, am stabilit care vor fi pașii următori, iar în acest sens vom veni în curând cu propuneri consistente și pentru zona de fiscalitate și mediu de afaceri.”


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiitoarea l-a înșelat pe Dragnea! Încornoratul și-a făcut bagajele și a părăsit casa cumpărată cu banii lui

2 Fata lui Nuțu Cămătaru...

3 Rusia, la granițele României? / Manevra președintelui nu mai pare atât de revoltătoare, nu-i așa?

4 Află ce vechime în muncă ai cumulat şi dacă ţi s-au plătit contribuţiile pentru pensie

5 ULTIMA ORĂ / Rusia ar ajunge până la granița cu România! / Cotidianul german BILD dezvăluie planurile lui Putin de…