Cioloș, VESTE TRISTĂ pentru POSTACII PSD: Nicio grijă, nu merg nicăieri. Mai am treabă aici.

Premierul le dă vești triste postacilor PSD! Nu se va întoarce prea curând la Bruxelles, mai are treabă pe aici, prin România...

Dacian Cioloș continuă să interacționeze cu utilizatorii de Facebook, să le răspundă la comentarii. De data aceasta a intrat in dialog cu un postac PSD trepanat.

Postacul PSD i-a trasnsmis premierului, pe pagina acestuia de Facebook, să meargă „înapoi la Bruxelles”. Premierul i-a raspuns în scurt timp: „Nicio grijă, nu merg nicăieri. Mai am treabă aici”.

Dialogul a avut loc la o postare a premierului în care explica cum a reușit guvernul să simplifice birocrația: „La numai două luni de la adoptarea primului pachet pentru simplificare, începem să vedem primele rezultate: mai puține documente pe care oamenii trebuie să le aducă la instituții, mai puține drumuri la ghișee, mai puține cheltuieli. Am discutat ieri cu miniștrii în cadrul unei ședințe de Guvern suplimentare despre progresele făcute, pentru că există progrese in mai multe domenii: eliminarea cerinţei de depunere a copiilor legalizate după documente, acceptarea copiei după buletin în format electronic, solicitarea cazierului de către instituții direct unităților de poliție.
De asemenea, am stabilit care vor fi pașii următori, iar în acest sens vom veni în curând cu propuneri consistente și pentru zona de fiscalitate și mediu de afaceri.”

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Președintele a promulgat legea prin care alocațiile copiilor vor crește anual cu rata inflației!

2 Acesta este documentul trimis de Dăncilă pe furiș la Bruxelles pe 13 august 2018! Susținea teoria lui Dragnea …

3 Femeia cu sârmă și-a șters postarea! Comentariile au rămas: „Mahalagioaică ordinară” „Mănânci căcat!”

4 FAKE de proporții! Firea, preoteasa neagră a PSD, o îngroapă și pe Dăncilă! Oamenii sunt indignați de ce a put…

5 ULTIMĂ ORĂ / CTP le zguduie capul celor două matracuci pesediste, Firea și Dăncilă.

recomandări

Te ia DNA: Neculai Ontanu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Trailerul de la noul film Războiul Stelelor s-a lansat și e aici