Cioloș, vizită OFICIALĂ în SUA. Va fi primit de Joe Biden la Washington

Cioloș, vizită OFICIALĂ în SUA. Va fi primit de Joe Biden la Washington

Premierul Dacian Ciolos se va intalni cu vicepresedintele american Joe Biden in cadrul unei vizite de lucru in SUA, potrivit unui comunicat al Guvernului. Vizita va avea loc in perioada 22-25 mai si mai cuprinde intalniri cu ministri si oficiali americani.

Premierul Ciolos va avea intalniri cu reprezentanti ai mediului de afaceri, precum si cu membri ai comunitatii romanesti din zona Washington.

Scopul vizitei este evidentierea succesului Parteneriatului Strategic cu SUA in domeniul securitatii, precum si extinderea parteneriatului pe dimensiunea economica.

Din delegatia oficiala vor face parte ministrul Afacerilor Externe, Lazar Comanescu, ministrul Energiei, Victor Grigorescu, seful Cancelariei prim-ministrului, Dragos Tudorache, si secretarul de stat, Manuel Costescu, Departamentul pentru Investitii Straine si Parteneriat Public-Privat.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…