Cioloș: Viziunea de dezvoltare economică va fi pusă pe masa reprezentanților societății în următoarele săptămâni

Cioloș: Viziunea de dezvoltare economică va fi pusă pe masa reprezentanților societății în următoarele săptămâni

Premierul Dacian Cioloș a declarat, joi, că în următoarele săptămâni va pune "pe masa reprezentanților societății" viziunea de dezvoltare economică, menționând că există câteva proiecte care au rezultat și în urma consultărilor cu mediul de afaceri.

"Avem câteva proiecte în curs, care vin și în urma consultărilor cu dumneavoastră, mă gândesc și la viziunea de dezvoltare economică pe care vrem să o punem pe masa reprezentanților societății, să spun așa, în următoarele săptămâni, viziune în care să putem integra atât măsurile de stimulare a mediului economic, cât și măsurile de reformă a acestor sectoare care sunt esențiale și pentru dezvoltarea economică a țării, pentru dezvoltarea teritorială și să facem în așa fel încât aceste proiecte să poată să fie continuate în timp și să nu mai depindă doar de un Guvern sau de altul sau de un partid sau de altul", le-a transmis Dacian Cioloș oamenilor de afaceri prezenți la Gala Premiilor Capital.

Totodată, premierul a făcut referire și la sectorul economic cu capital de stat din România. "Sper să apuc acea zi în care sectorul cu capital de stat, sectorul economic cu capital de stat din România, să ajungă la același nivel de performanță pe care îl arătați dumneavoastră astăzi", le-a mai spus Cioloș oamenilor de afaceri din sectorul privat, premiați la eveniment.

AGERPRES/(A — autor: Mădălina Cerban, editor: Mirela Bărbulescu, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mare lovitură pentru Kremlin. Kârgâzstan și Kazahstan adoptă alfabetul latin, renunță la cel chirilic: „Russkiy Mir se destramă”

2 SUA răspund Rusiei cu USS Gerald R. Ford - cel mai modern și scump portavion construit vreodată. Nava, pregătită de prima misiune

3 Lovitură sub centură pentru Putin de la aliatul său, Lukașenko

4 Moarte stupidă pentru un fotomodel, în camera de hotel. Tânăra a confundat ușa de la toaletă

5 „Regrupare tactică” la Lîman. Forțele de ocupație fug mâncând pământul. Kievul spune că toate căile de acces sunt ”sub controlul focului” ucrainean