Ciprian Ciucu ar urma să deschidă lista de candidați ai PNL la CGMB (surse)

Ciprian Ciucu ar urma să deschidă lista de candidați ai PNL la CGMB (surse)

Ciprian Ciucu ar urma să deschidă lista de candidați ai PNL la funcția de consilier general la Primăria Capitalei în locul lui Marian Munteanu, validat inițial pe primul loc, au declarat joi, pentru AGERPRES, surse din PNL. Marian Munteanu și-a anunțat miercuri retragerea din poziția de candidat al PNL la Primăria Capitalei, automat acesta urmând să fie înlocuit și de pe lista de consilieri municipali, au precizat sursele citate.

Biroul Permanent al PNL București a validat marți seară lista de candidați la funcția de consilier general la Primăria Capitalei, primul fiind Marian Munteanu, precizaseră pentru AGERPRES, miercuri, surse din cadrul formațiunii.

Președintele interimar al organizației liberale de București, Cătălin Predoiu, a anunțat, miercuri, după ce și-a asumat candidatura la Primăria Capitalei, că îl va invita pe Ciprian Ciucu la o discuție despre "un tandem" pentru funcțiile de primar și viceprimar al Capitalei .

Ciucu a afirmat că un tandem cu Predoiu ar reprezenta o bună oportunitate pentru punerea în practică a principiilor pentru care militează.

"Am luat act de propunerea domnului Predoiu de a participa în tandem la aceste alegeri pentru București. Consider că este o bună oportunitate pentru ca principiile pentru care militez și viziunea mea să aibă o șansă reală de a deveni realitate. Transparența, anticorupția și eficiența investițiilor și a serviciilor publice vor fi mereu priorități pentru mine. Totul va depinde de discuțiile de mâine (joi — n.r.)", a scris Ciucu miercuri seară pe Facebook.

Miercuri, M10 București a anunțat că a decis să retragă susținerea pentru candidatura lui Ciprian Ciucu la Primăria Capitalei din cauza negocierilor pe care acesta le poartă cu PNL în vederea unei posibile intrări în formațiunea politică liberală.

O discuție privind intrarea lui Ciprian Ciucu pe lista de candidați ai PNL la CGMB ar urma să aibă loc joi în cadrul Biroului Permanent al PNL București, reuniune programată pentru ora 14,00 la Palatul Parlamentului.

Ședința va fi urmată de o reuniune a comisiei de unificare a formațiunii și un Birou Politic al PNL în care va fi validată candidatura lui Cătălin Predoiu la Primăria Capitalei.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”