Ciprian Ciucu este noul preşedinte al PNL Bucureşti

Ciprian Ciucu este noul preşedinte al PNL Bucureşti

Premierul Florin Cîțu a anunțat, sâmbătă după-amiază, că Ciprian Ciucu este noul președinte al PNL București. Contracandidatul lui Ciprian Ciucu a fost Violeta Alexandru, fost ministru al Muncii, susținută de actualul președinte al PNL, Ludovic Orban.

„Ciprian Ciucu este noul președinte al PNL București! Felicitări! Avem treabă, Ciprian! Trebuie să reconstruim filiala și să aducem oamenii împreună. Fără compromisuri în 2024 și sunt sigur că PNL va fi prima opțiune a bucureștenilor. Reușim împreună! Împreună suntem #echipacastigatoare”, a scris premierul pe Facebook.

Și Ciprian Ciucu a transmis un mesaj de mulțumire către colegii din partid, pentru susținerea acordată:

„Mulțumesc din suflet PNL București, va mulțumesc dragi colegi, pentru încrederea pe care mi-ati acordat-o astăzi!”, a scris actualul primar al Sectorului 6.

Ciprian Ciucu a fost votat de 498 dintre delegații la conferința de alegeri desfășurată sâmbătă, la Sala Polivalentă, în timp ce Violeta Alexandru a aprimit doar 405 voturi, conform News.ro.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”