Ciprian Ciucu şi-a depus candidatura în competiţia internă a PNL pentru desemnarea candidatului la Primăria Capitalei

Ciprian Ciucu şi-a depus candidatura în competiţia internă a PNL pentru desemnarea candidatului la Primăria Capitalei

Consilierul municipal Ciprian Ciucu anunţă că şi-a depus candidatura pentru a primi sprijinul Partidului Naţional Liberal în vederea competiţiei pentru Primăria Bucureştiului.

"Astăzi mi-am depus oficial candidatura pentru a primi sprijinul partidului meu de a intra în competiţia pentru Primăria Bucureştiului. Astăzi este termenul limită până la care toţi aspiranţii la funcţia de primar din municipiile reşedinţă de judeţ şi din sectoarele Capitalei trebuie să îşi depună candidatura internă. Până diseară voi afla dacă am contracandidaţi şi care sunt colegii liberali interesaţi să intre în competiţia electorală şi cu care pot face echipă. Salut orice posibilă competiţie, atât de necesară democraţiei interne", arată Ciucu într-o postare pe Facebook.

El a menţionat că desemnarea candidaţilor se va face printr-un sondaj de opinie care va măsura notorietatea, încrederea, intenţia de vot şi potenţialul de creştere.

"În acest moment, eu stau foarte bine (zic eu) la potenţialul de creştere, deci am mult de muncit până în martie 2019, atunci când se va trage linie. Acesta este doar începutul pentru mine: dacă vă hotărâţi că merit sprijinul vostru pentru a câştiga această competiţie internă (cu măsurătoare externă), vă rog să mi-l acordaţi. Sunt conştient că obţinerea acestei nominalizări nu mă face automat candidatul opoziţiei, ci doar unul dintre campionii cu care Partidul Naţional Liberal se va prezenta la masa negocierilor cu forţele politice compatibile care îşi doresc, alături de noi, să trăim într-un oraş european şi într-o ţară europeană", a conchis el. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Răsturnare de situație! Ce spune menajera lui Alex Bodi despre bătăile pe care Bianca Drăgușanu le-a încasat

2 Statul rămâne cu o gaură de 90 de milioane de euro după falimentul combinatului de îngrășăminte Chemgas Sloboz…

3 Îl ascultă cineva sau sunt amețiți de aromele ciolanului? / Rareș Bogdan, avertismente în rafală pentru miniștri…

4 Trimis la dezalcoolizare? / Maior va fi ambasadorul României la Aman, în Iordania

5 Prostul proștilor! Sică Dumitrescu s-a îndrăgostit de o polițistă sub acoperire și i-a dezvăluit că vinde coca…