Ciprian Ciucu şi-a depus candidatura în competiţia internă a PNL pentru desemnarea candidatului la Primăria Capitalei

Consilierul municipal Ciprian Ciucu anunţă că şi-a depus candidatura pentru a primi sprijinul Partidului Naţional Liberal în vederea competiţiei pentru Primăria Bucureştiului.

"Astăzi mi-am depus oficial candidatura pentru a primi sprijinul partidului meu de a intra în competiţia pentru Primăria Bucureştiului. Astăzi este termenul limită până la care toţi aspiranţii la funcţia de primar din municipiile reşedinţă de judeţ şi din sectoarele Capitalei trebuie să îşi depună candidatura internă. Până diseară voi afla dacă am contracandidaţi şi care sunt colegii liberali interesaţi să intre în competiţia electorală şi cu care pot face echipă. Salut orice posibilă competiţie, atât de necesară democraţiei interne", arată Ciucu într-o postare pe Facebook.

El a menţionat că desemnarea candidaţilor se va face printr-un sondaj de opinie care va măsura notorietatea, încrederea, intenţia de vot şi potenţialul de creştere.

"În acest moment, eu stau foarte bine (zic eu) la potenţialul de creştere, deci am mult de muncit până în martie 2019, atunci când se va trage linie. Acesta este doar începutul pentru mine: dacă vă hotărâţi că merit sprijinul vostru pentru a câştiga această competiţie internă (cu măsurătoare externă), vă rog să mi-l acordaţi. Sunt conştient că obţinerea acestei nominalizări nu mă face automat candidatul opoziţiei, ci doar unul dintre campionii cu care Partidul Naţional Liberal se va prezenta la masa negocierilor cu forţele politice compatibile care îşi doresc, alături de noi, să trăim într-un oraş european şi într-o ţară europeană", a conchis el. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Se conturează posibilitatea scoaterii PSD în afara legii! Urmează noi dezvăluiri! PSD a acționat ca un grup in…

2 Informație / Dragnea va fi propus pentru reținere într-un nou dosar! Posibil și țiitoarea, dar și alți câțiva co…

3 ULTIMA ORĂ Standard&Poor’s reconfirmă ratingul României la BBB- / A-3 / Lovitură grea pentru Ciuma Roșie, care cân…

4 Asta pare servită de servicii / Un consilier al vicelui ASF, vărul lui Dragnea, a fost fotografiat și înregistra…

5 VIDEO „Mă piș pe legitimația ta” / Reacţia vulgară a unui „profesor universitar“ atunci când este rugat să poart…

recomandări

Te ia DNA: Laura Corina Georgescu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Ce se întâmplă când pui un GoPro pe placa de surfing