Ciprian Marica impresionat de mesajul lui Cristian Chivu la retragerea din cariera de fotbalist

Ciprian Marica impresionat de mesajul lui Cristian Chivu la retragerea din cariera de fotbalist

Atacantul echipei Getafe Ciprian Marica a postat, luni, un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care spune că a fost impresionat de discursul lui Cristian Chivu la retragerea din cariera de fotbalist.

Ciprian Marica (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Cristian Chivu s-a retras la doar 33 de ani. Accidentările l-au măcinat, fotbalul nu e un sport uşor, aşa cum crede multă lume. Am văzut discursul său de despărţire, încheiat cu lacrimi în ochi şi am fost impresionat! Un om deosebit şi un coechipier pe care te poţi baza în orice situaţie! Mult succes, Cristi, în tot ce vei face de acum! Sunt mândru că am împărţit acelaşi vestiar cu tine!", a scris Marica.

Luni, după ce site-ul oficial al clubului Internazionale Milano a anunţat rezilierea contractului de comun acord, Chivu a postat un mesaj pe Facebook în care spune că a intrat în lumea fotbalului ca un visător cu multe ambiţii şi o părăseşte cu câteva fire albe, jucătorul aducându-i totodată un omagiu tatălui său, care ar trebui să fie mândru de el.

"Am intrat în această lume tânăr, în linişte, visător şi plin de ambiţie şi ies cu ceva fire albe, multe cicatrici şi cu convingerea că inima mea e la locul ei chiar, daca am pus-o de fiecare dată la dispoziţia echipelor la care am jucat. Tată, sper ca eşti mândru de omul care am devenit. Este sfârşitul unei călătorii… şi începutul, pentru restul vieţii mele!!!", a afirmat Cristian Chivu.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă