Ciprian și Grațian, frații lui Emi Pian, condamnați după ce au împușcat un bărbat la un botez

Ciprian și Grațian, frații lui Emi Pian, condamnați după ce au împușcat un bărbat la un botez

Proaspăt eliberați în dosarul în care sunt acuzați că au vrut să-l răzbune pe Emi Pian, frații acestuia, Ciprian și Grațioan Pian au fost condamnați într-o altă cauză, mai veche. Cei doi au tras cu pistolul într-un alt interlop, la un botez.

Laurențiu Duduianu, zis Grațian Pian și Vasile Duduianu, zis Ciprian Pian au fost condamnați definitiv la patru luni de închisoare, după ce au tras cu pistolul în Victor Barbu, care-l înjughiase în gât pe Elvis Pian, un alt frate de-ai lor. Victor Barbu a fost și el condamnat la patru ani și jumătate de închisoare plus plata unor despăgubiri de 15.000 de euro lui Elvis Pian.

Potrivit rechizitoriului, la botez au fost prezenți mai mulți membri din mai multe clanuri interlope puternice din București, dar și Victor Barbu, care era fostul iubit al dansatoarei Cristina Pucean.

Pe la ora 2:00 a venit la petrecere un bărbat poreclit Melcu, despre care se știa că era iubitul Cristinei Pucean la momentul acela. Acesta s-a dus la masa Duduienilor, acolo unde a venit și Victor Barbu pentru a-i lua la rost.

Între Victor Barbu și frații lui Emi Pian s-a petrecut un schimb de replici dure, după care au ieșit afară unde au decis să acționeze cu arme albe. Elvis Pian a încercat să-i împace pe toți, doar că în timp ce îi despărțea pe frații lui de Victor Barbu, acesta a scos un cuțit și i l-a înfipt în gât, după care a fugit.

Frații Duduianu au fugit după el, au tras și câteva focuri de armă, dar Victor a reușit să scape. Cu toate astea, bărbatul s-a predat de bunăvoie la poliție a doua zi.

Abia fuseseră eliberați în dosarul deschis după ce au vrut să-l răzbune pe Emi

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis prin înjunghiere de Richard Emanuel Gheorghe, zis Ciprian Napi, la 4 august 2020, după un scandal iscat la un joc de barbut. Ciprian și Grațian Pian, frații lui Emi, ar fi încercat să-l omoare pe Richard și au fost arestați.

La începutul acestei luni, Tribunalul București a decis înlocuirea măsurii arestului preventiv cu cea a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, pentru Laurențiu Duduianu, zis Grațian Pian și pentru Vasile Duduianu, zis Ciprian Pian. Decizia nu a fost contestată, conform Newsweek.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...