CIRC/PROASTA de la Caracal, DATĂ AFARĂ de Tăriceanu pentru că-l BRUIA pe Cioloș!

CIRC/PROASTA de la Caracal, DATĂ AFARĂ de Tăriceanu pentru că-l BRUIA pe Cioloș!

Proasta de la Caracal, Cristiana Anghel, a fost vedeta zilei in Senat, la dezbaterea in care premierul Ciolos a dat explicatii in cazul ANAF - Antena 3. Dupa ce l-a jignit de la tribuna pe Ciolos, Anghel a inceput sa vocifereze din sala in timpul discursului premierului, iar Calin Popescu Tariceanu le-a cerut chestorilor Senatului sa o scoata din sala. In cele din urma, Anghel a iesit singura din sala de plen.

Senatoarea ALDE a tipat la microfon si l-a acuzat pe Ciolos ca este sursa dosarului ICA (in care a fost condamnat Dan Voiculescu la 10 ani de inchisoare) si ca s-a intors "ca un criminal la locul faptei sa ne vorbeasca despre coruptie".

Anghel a insistat ca vrea sa il priveasca in ochi pe premier cand vorbeste.

Discursul proastei

Eu nu am cum să fiu cu mănuşi. Nu voi fi o doamnă cu mănuşi. Voi face continuarea discursului de atunci când aţi fost învestit: Guvernul trădării naţionale. Cum să vină domnul Cioloş să ne spună că este normal ce se întâmplă cu Antena 3. Tot dosarul ICA a plecat de la acest domn, care acum este premier. Acum a venit precum criminalul la locul faptei să vadă dacă mortul mai mişcă. Dacă domnuld e la ANAF este tot atât de independent, de ce nu s-a dus la Sibiu să ia casa domnului Iohannis, care a luat prin uz de fals (aplauze din sală). De ce nu punem punctul pe i? Până când? Sunteţi în stare să vă urcaţi pe cadavre pentru bani şi pentru funcţie. Eu v-o spun în faţă.

Tăriceanu i-a atras atenţia Cristianei Anghel să aibă grijă la limbaj. "Regret că această dezbatere a căzut prin accente ale limbajului", a spus Tăriceanu, şeful pe linie de partid al proastei.

Și proastă și cu coada pe sus!

"Nu m-a dat afara din sala, am iesit eu (la o tigara, n.red.) pentru ca mi se pare aberant sa aplauzi tradatorii de neam si tara, ii ridicam in slavi, ii pupam, ii laudam, sa plece odata acasa ca m-am saturat", a declarat Anghel după incident.

Întrebată de ce nu a avut „răbdare” să asculte explicațiile lui Dacian Cioloș, aceasta a explicat: "Păi dacă bate câmpii și ne minte cu nerușinare?"




Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Foarte interesante amănunte...