Circa 7.000 de fani au cântat cu Lenny Kravitz la Cluj

Aproximativ 7.000 de fani au cântat, luni seară, împreună cu Lenny Kravitz şi l-au aplaudat la primul concert pe care artistul l-a susţinut la Cluj, în Sala Polivalentă.

"Mulţumesc, prieteni! E aşa de minunat să fiu aici, vă mulţumesc pentru dragostea voastră. (...) Cântaţi minunat, cântaţi din inimă", a spus artistul, în uralele spectatorilor.

Lenny Kravitz a decis să revină în România după concertul din 2008, susţinut în Bucureşti şi să le ofere românilor o nouă seară de neuitat.

"Trebuie să ne conectăm cu noi înşine înainte să ne conectăm cu alţii. Nu bani, nu posesiuni, ci timpul este darul. Urmează-ţi instinctul, inima! Avem fiecare micul nostru univers cu care să lucrăm", a mai spus artistul în faţa spectatorilor care au umplut Sala Polivalentă din Cluj.

Lenny Kravitz, pentru prima oară pe o scenă din Transilvania, a fost prezent la Cluj pentru a promova noul său album, Raise Vibration, iar fanii au ascultat, printre altele, şi hituri precum "Are You Gonna Go My Way", "If You Can't Say No", "I Belong To You", "Fly Away" şi "American Woman".

 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Dumitru Buzatu, în CEX-ul PSD: „Coronavirusul nu există” / Către liderii social-democrați: „Oricum, sunteți toți…

2 VIDEO Această formă de viață se numește Codruța Cerva, vedetă la Cocina TV și lider al trepanaților din Piață

3 Senatorul PSD Robert Cazanciuc: Primul furt nu se pune. Hoțul care aduce banii înapoi sa fie iertat

4 Medic chirurg din Cluj, director de spital: Deschideți toate serviciile medicale și testați toți pacienții, e …

5 Olguța Vasilescu, delir dement: „Covidul nu există. Este o manevră a lui Iohannis pentru a nu mai ține alegeri…