Circa 7.000 de fani au cântat cu Lenny Kravitz la Cluj

Circa 7.000 de fani au cântat cu Lenny Kravitz la Cluj

Aproximativ 7.000 de fani au cântat, luni seară, împreună cu Lenny Kravitz şi l-au aplaudat la primul concert pe care artistul l-a susţinut la Cluj, în Sala Polivalentă.

"Mulţumesc, prieteni! E aşa de minunat să fiu aici, vă mulţumesc pentru dragostea voastră. (...) Cântaţi minunat, cântaţi din inimă", a spus artistul, în uralele spectatorilor.

Lenny Kravitz a decis să revină în România după concertul din 2008, susţinut în Bucureşti şi să le ofere românilor o nouă seară de neuitat.

"Trebuie să ne conectăm cu noi înşine înainte să ne conectăm cu alţii. Nu bani, nu posesiuni, ci timpul este darul. Urmează-ţi instinctul, inima! Avem fiecare micul nostru univers cu care să lucrăm", a mai spus artistul în faţa spectatorilor care au umplut Sala Polivalentă din Cluj.

Lenny Kravitz, pentru prima oară pe o scenă din Transilvania, a fost prezent la Cluj pentru a promova noul său album, Raise Vibration, iar fanii au ascultat, printre altele, şi hituri precum "Are You Gonna Go My Way", "If You Can't Say No", "I Belong To You", "Fly Away" şi "American Woman".

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Păzea, Ucraina, că vin trupele de „elită” ale Rusiei!

2 VIDEO Cu ăștia vrea Rusia să cucerească Ucraina?

3 Pe internet circulă informația neconfirmată că Xi Jinping a fost plasat în arest la domiciliu de către Armată

4 Bătrânul care s-a aruncat cu soția de la etajul 7 a fost demnitar în Guvernul Văcăroiu / Ce a scris în biletul de adio

5 VIDEO Scene de comedie de la instruirea noilor recruți ruși!