Circa 7.000 de fani au cântat cu Lenny Kravitz la Cluj

Circa 7.000 de fani au cântat cu Lenny Kravitz la Cluj

Aproximativ 7.000 de fani au cântat, luni seară, împreună cu Lenny Kravitz şi l-au aplaudat la primul concert pe care artistul l-a susţinut la Cluj, în Sala Polivalentă.

"Mulţumesc, prieteni! E aşa de minunat să fiu aici, vă mulţumesc pentru dragostea voastră. (...) Cântaţi minunat, cântaţi din inimă", a spus artistul, în uralele spectatorilor.

Lenny Kravitz a decis să revină în România după concertul din 2008, susţinut în Bucureşti şi să le ofere românilor o nouă seară de neuitat.

"Trebuie să ne conectăm cu noi înşine înainte să ne conectăm cu alţii. Nu bani, nu posesiuni, ci timpul este darul. Urmează-ţi instinctul, inima! Avem fiecare micul nostru univers cu care să lucrăm", a mai spus artistul în faţa spectatorilor care au umplut Sala Polivalentă din Cluj.

Lenny Kravitz, pentru prima oară pe o scenă din Transilvania, a fost prezent la Cluj pentru a promova noul său album, Raise Vibration, iar fanii au ascultat, printre altele, şi hituri precum "Are You Gonna Go My Way", "If You Can't Say No", "I Belong To You", "Fly Away" şi "American Woman".


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu