Circulația metroului, îngreunată pe direcția Berceni; un tânăr s-a aruncat în fața trenului

Circulația metroului, îngreunată pe direcția Berceni; un tânăr s-a aruncat în fața trenului

Circulația metroului este îngreunată pe direcția Berceni, după ce un tânăr s-a aruncat în fața trenului, în stația Constantin Brâncoveanu, a declarat, joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Metrorex, Evelyne Croitoru.

"Astăzi, 24 martie 2016, în jurul orei 9,50, în stația Constantin Brâncoveanu, pe direcția Berceni, a avut loc un act de suicid. Circulația trenurilor a fost întreruptă pe linia respectivă. Au fost anunțate organele de intervenție, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Procuratura, Medicina Legală și sunt prezenți inclusiv salvatorii metroului. (...) Cerem scuze călătorilor pentru disconfortul creat și îi asigurăm că vom depune toate eforturile pentru a relua circulația în condiții normale în cel mai scurt timp", se spune într-un comunicat al Metrorex remis AGERPRES.

Traficul la metrou este îngreunat întrucât se circulă pe linia cealaltă, cu un sistem tip pendulă între două stații. Se fac anunțuri din cinci în cinci minute.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Se coace debarcarea? / Un înalt oficial de la Kremlin ar fi contactat spionajul occidental şi s-ar fi oferit să ajute la oprirea războiului d…

2 Fost şef al spionajului rusesc, reţinut în timp ce încerca să se alăture trupelor ruseşti din Herson

3 Probleme în paradis? Ce dezvăluiri face Vitali Klitschko

4 Noi amănunte despre puciul de la Kremlin. Putin răscolește după trădători...

5 Foarte interesante amănunte!