Circulaţia pe Transalpina, între Novaci şi Rânca, a fost redeschisă

Circulaţia pe Transalpina, între Novaci şi Rânca, a fost redeschisă

Circulaţia pe sectorul de drum Novaci - Rânca de pe DN 67C (km 16+000 - km 34+800), s-a reluat marţi, începând cu ora 9:00, pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

"Precizăm că de la km 22+000 este obligatorie montarea de lanţuri antiderapante. Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate", atrag atenţia reprezentanţii CNAIR.

Circulaţia pe Transalpina, între Novaci şi Rânca, judeţul Gorj, a fost închisă luni seara din cauza viscolului puternic şi a vizibilităţii extrem de reduse, a anunţat Compania de Drumuri.

"Luni, 17.01.2022, având în vedere ninsorile abundente şi viscolul care produc vizibilitate extrem de redusă, CNAIR şi Poliţia Rutieră au decis închiderea sectorului de drum Novaci - Rânca de pe DN 67C (km 16+000 - km 34+800), începând cu ora 21:30, pentru toate categoriile de autovehicule", a precizat, luni seara, într-un comunicat, CNAIR.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând site-ul CNAIR ori pagina sa de Facebook. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Hopa! Rușii au aruncat în luptă Terminator, noile mașini de sprijinire a tancurilor

2 VIDEO Așa fac rușii cu răniții? / „Comandantul de batalion îl împușcă mortal”

3 VIDEO Cacealmaua Eurovision / Momentul de consternare al prezentatoarei TVR când i s-a refuzat să anunțe în direct voturile juriului din România

4 De citit! / „Asta nu e idioțenie, ci sabotaj direct”

5 Cât va rezista la suprafață? / Rusia a mai adus o navă purtătoare de rachete Kalibr în Marea Neagră