Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Circulaţia rutieră de la Şoseaua de Centură până în zona Petricani, pe A3, a fost deschisă vineri

Circulaţia rutieră pe încă 6,5 kilometri din autostrada A3 de la Şoseaua de Centură până în zona Petricani a fost deschisă vineri, după ce reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au recepţionat lucrările la sectorul de autostradă Bucureşti - Ploieşti, Nod Centură Bucureşti şi Nod Moara Vlăsiei.

"Cei 3,3 kilometri se vor alătura altor circa 3,2 kilometri deja finalizaţi, din apropierea străzii Popasului şi până la Centură. În total, cei circa 6,5 kilometri de la Centură şi până în Şoseaua Petricani vor avea câte trei benzi pe sens (fără bandă de urgenţă) şi două noduri: la intersecţia cu Popasului şi un sens giratoriu la intersecţia cu strada Gherghiţei. La intersecţia cu Şoseaua Petricani autostrada se va termina într-o intersecţie în 'T' semaforizată, cu bretele dedicate pentru virajul la stânga, atât de pe autostradă, cât şi de pe Şoseaua Petricani", se precizează într-un comunicat al CNAIR remis AGERPRES.

Proiectarea şi execuţia acestui sector de autostradă au fost făcute de Asocierea Aktor - EuroContruct Trading 98 pentru 129,18 milioane de lei fără TVA.

Lucrările la "ciotul de 3 km" dintre Şoseaua Petricani şi Centura Capitalei erau programate să fie gata în 2015, dar contractul a fost reziliat. Un nou contract a fost semnat în februarie 2016 cu asocierea formată din societăţile Aktor (Grecia) şi Euroconstruct Trading '98 (România). Lucrările ar fi trebuit finalizate - conform contractului - până în august 2018. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Dan Barna, ÎNGROPAT de RISE Project: A folosit aceleași scheme ca Dragnea!

2 DOCUMENT / Lovitură de teatru în Dosarul Vâlcov!

3 Ce vremuri...Însă, la unii, coafura rezistă...

4 BREAKING Savonea NU a reușit s-o impună pe procuroarea PSD la Secția Specială nici a 7-a oară!

5 Ultima MUIE dată de Guvernul Dăncilă României! O petardă PSD numită secretar de stat la ministerul Justiției!

recomandări

Te ia DNA: Gherman Petru

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cele mai înduioșătoare poze cu animăluțe pe care le-ai văzut