Circulaţia rutieră de la Şoseaua de Centură până în zona Petricani, pe A3, a fost deschisă vineri

Circulaţia rutieră pe încă 6,5 kilometri din autostrada A3 de la Şoseaua de Centură până în zona Petricani a fost deschisă vineri, după ce reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au recepţionat lucrările la sectorul de autostradă Bucureşti - Ploieşti, Nod Centură Bucureşti şi Nod Moara Vlăsiei.

"Cei 3,3 kilometri se vor alătura altor circa 3,2 kilometri deja finalizaţi, din apropierea străzii Popasului şi până la Centură. În total, cei circa 6,5 kilometri de la Centură şi până în Şoseaua Petricani vor avea câte trei benzi pe sens (fără bandă de urgenţă) şi două noduri: la intersecţia cu Popasului şi un sens giratoriu la intersecţia cu strada Gherghiţei. La intersecţia cu Şoseaua Petricani autostrada se va termina într-o intersecţie în 'T' semaforizată, cu bretele dedicate pentru virajul la stânga, atât de pe autostradă, cât şi de pe Şoseaua Petricani", se precizează într-un comunicat al CNAIR remis AGERPRES.

Proiectarea şi execuţia acestui sector de autostradă au fost făcute de Asocierea Aktor - EuroContruct Trading 98 pentru 129,18 milioane de lei fără TVA.

Lucrările la "ciotul de 3 km" dintre Şoseaua Petricani şi Centura Capitalei erau programate să fie gata în 2015, dar contractul a fost reziliat. Un nou contract a fost semnat în februarie 2016 cu asocierea formată din societăţile Aktor (Grecia) şi Euroconstruct Trading '98 (România). Lucrările ar fi trebuit finalizate - conform contractului - până în august 2018. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Luni se declanșează operațiunea de curățare a României de PSD. Vin vremuri noi, oameni buni

2 Gata? Țiitoarea lui Dragnea a renunțat la inelul de logodnă și s-a vopsit blondă

3 „Revoluționarul” Nicolicea, indemnizație de 1.800 de lei. Veteran de război, 560 lei pe lună

4 Ce mai caută pesedista Savonea în CSM?

5 PNL a devansat Alianţa USR-PLUS în Bucureşti. PSD, spre prăpastie

recomandări

Te ia DNA: Iosif-Ionel TOMA

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Caracatița asta evadează ca-n filme dintr-un borcan