Circulaţia rutieră de la Şoseaua de Centură până în zona Petricani, pe A3, a fost deschisă vineri

Circulaţia rutieră de la Şoseaua de Centură până în zona Petricani, pe A3, a fost deschisă vineri

Circulaţia rutieră pe încă 6,5 kilometri din autostrada A3 de la Şoseaua de Centură până în zona Petricani a fost deschisă vineri, după ce reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au recepţionat lucrările la sectorul de autostradă Bucureşti - Ploieşti, Nod Centură Bucureşti şi Nod Moara Vlăsiei.

"Cei 3,3 kilometri se vor alătura altor circa 3,2 kilometri deja finalizaţi, din apropierea străzii Popasului şi până la Centură. În total, cei circa 6,5 kilometri de la Centură şi până în Şoseaua Petricani vor avea câte trei benzi pe sens (fără bandă de urgenţă) şi două noduri: la intersecţia cu Popasului şi un sens giratoriu la intersecţia cu strada Gherghiţei. La intersecţia cu Şoseaua Petricani autostrada se va termina într-o intersecţie în 'T' semaforizată, cu bretele dedicate pentru virajul la stânga, atât de pe autostradă, cât şi de pe Şoseaua Petricani", se precizează într-un comunicat al CNAIR remis AGERPRES.

Proiectarea şi execuţia acestui sector de autostradă au fost făcute de Asocierea Aktor - EuroContruct Trading 98 pentru 129,18 milioane de lei fără TVA.

Lucrările la "ciotul de 3 km" dintre Şoseaua Petricani şi Centura Capitalei erau programate să fie gata în 2015, dar contractul a fost reziliat. Un nou contract a fost semnat în februarie 2016 cu asocierea formată din societăţile Aktor (Grecia) şi Euroconstruct Trading '98 (România). Lucrările ar fi trebuit finalizate - conform contractului - până în august 2018. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Zvonuri proaspete de la PNL și PSD...

2 Informații certe

3 Cum îl definește Sebastian Lăzăroiu pe „interlopul PNL”

4 Zvon...

5 Jigodia e nevaccinată! / Avocatul nu i-a dat voie să intre în sala de judecată