Circulație feroviară întreruptă între Alba Iulia și Teiuș, din cauza fisurării unei șine

Circulație feroviară întreruptă între Alba Iulia și Teiuș, din cauza fisurării unei șine

Circulația feroviară a fost întreruptă marți seara timp de aproximativ o oră între Alba Iulia și Teiuș după ce o șină s-a fisurat în zona localității Sîntimbru, motiv pentru care două trenuri Regio au așteptat în stațiile Bărăbanț și Alba Iulia remedierea situației.

Într-unul din trenuri, care circula pe relația Cugir — Teiuș, nu mai erau pasageri, iar în celălalt se aflau doar câțiva călători, majoritatea navetiști, nefiind semnalate probleme medicale în rândul acestora pe durata așteptării în stație, au precizat, pentru AGERPRES, reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

În zonă se circulă de câțiva ani doar pe o singură linie din cauza lucrărilor de reabilitare a căii ferate.

Potrivit unui comunicat dat marți publicității de CFR, una dintre cele mai scăzute temperaturi înregistrate în cursul zilei, în țară, la nivelul șinei a fost constatată în Teiuș, unde au fost minus 20 de grade Celsius.

AGERPRES/ (AS — autor: Marinela Brumar, editor: Diana Dumitru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren