Circulaţie în sistem pendulă pe Magistrala 4 de metrou, după ce un tren s-a defectat

Circulaţie în sistem pendulă pe Magistrala 4 de metrou, după ce un tren s-a defectat

Circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 4 se desfăşoară în sistem pendulă marţi dimineaţa, după ce un tren s-a defectat între staţiile Griviţa şi Basarab, iar călătorii sunt debarcaţi prin tunel , informează Metrorex.

"Astăzi, 5.04.2022, la ora 7:51, pe Magistrala 4 între staţiile de metrou Griviţa şi Basarab, s-a produs o defecţiune la trenul de metrou. Călătorii aflaţi în tren au fost anunţaţi cu privire la deranjament şi vor fi debarcaţi prin tunel, cu ajutorul personalului Metrorex, în condiţii de siguranţă şi îndrumaţi pentru continuarea călătoriei. Circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară pe celălalt fir de mers în sistem pendulă", precizează compania.

Echipele Metrorex fac demersurile necesare pentru retragerea trenului defect din circulaţie şi reluarea acesteia în condiţii normale pe ambele fire.

"Călătorii au fost permanent informaţi prin sistemul de sonorizare din trenuri dar şi din staţii. Prezentăm scuze călătorilor pentru disconfortul creat", subliniază sursa citată.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov, la faţa locului acţionează Detaşamentul Special de Salvatori, două ambulanţe SMURD, patru autospeciale de pompieri şi Salvatori Metrorex.

Nu sunt persoane rănite.

Potrivit ISUBIF, linia a fost deconectată de la electricitate. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...