Ciro Immobile, atacantul lui Lazio, implicat într-un accident rutier VIDEO

Ciro Immobile, atacantul lui Lazio, implicat într-un accident rutier VIDEO

Ciro Immobile a fost implicat într-un accident rutier produs în dimineața zilei de duminică, 16 aprilie, în jurul orei 8.30. SUV-ul Land Rover pe care îl conducea s-a izbit de un tramvai.

Accident Ciro Immobile FOTO: Profimedia

Corriere della Sera notează că în mașina condusă de atacantul lui Lazio se aflau soția și cele două fiice ale acestuia. Se pare că tramvaiul a trecut pe roșu și a izbit masina fotbalistului.

„Am doar o durere în braț”, a declarat atacantul imediat după accidentul produs în Piazza delle Cinque Giornate din Prati. Medicii spun că starea sa nu este gravă, dar va rămâne sub observațiile medicilor timp de 10-15 zile, ceea ce va face să lipsească din confruntările cu Milan și Inter.

În urma impactului, au fost rănite mai multe persoane, printre care și cele două fiice ale jucătorului. fetele au fost transportate la spital.

SUV-ul condus de Immobile a fost avariat în partea din față. el a fost pus la dispoziția poliției care va investiga modul în care s-a produs accidentul, inclusiv viteza cu care rula atacantul lui Lazio în acel moment.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...