Cîrstea, bătută și amendată la Australian Open: „Sori“ i-a enervat pe organizatori

Cîrstea, bătută și amendată la Australian Open: „Sori“ i-a enervat pe organizatori

Sorana Cîrstea (32 de ani, 42 WTA) a trăit un Australian Open 2023 ratat! Atât din punct de vedere sportiv, cât și comportamental. În primul rând, eliminarea suferită în turul I va fi plătită scump de „Sori“, ea urmând să iasă din Top 50 mondial, după cum Adevărul a explicat aici.

Sorana Cîrstea are rezultate sub așteptări, în acest început de sezon. FOTO: Arhiva Adevărul

Și nu doar eșecul de la Melbourne a lăsat-o pe Cîrstea cu un gust amar. Înfrângerea suferită a enervat-o atât de mult, încât ea a refuzat participarea în acțiunile de presă, încălcând regulamentul Australian Open.

Potrivit prosport.ro , din acest motiv Sorana va fi amendată cu 10.000 de dolari de organizatori. Ceea ce înseamnă că, în loc de 71.367 de dolari americani, cât era prima pentru prezența pe tablou, „Sori“ va primi puțin peste 61.000 de dolari din care, ce-i drept, va trebui să plătească și taxe și impozite. Deocamdată, după primele șase partide din 2023, Cîrstea are trei victorii și trei înfrângeri.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 „Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?”