Cîrstea pleacă din SUA cu buzunarele pline: Sumele adunate la Indian Wells și Miami

Cîrstea pleacă din SUA cu buzunarele pline: Sumele adunate la Indian Wells și Miami

Chiar dacă n-a avut rezultatele Simonei Halep în circuitul feminin, Sorana Cîrstea ocupă un loc foarte bun în clasamentul all-time al banilor, întocmit exclusiv pe baza premiilor acordate în turnee (fără a lua calcul sponsorizările).

Cîrstea are de ce să fie fericită: a jucat excelent în luna martie

Aici, în ultima ierarhie publicată pe 20 martie , deci înainte de Miami Open, „Sori“ era pe locul 90, iar în dreptul ei figura suma de 7,594,395 de dolari americani. Prin comparație, Halep era pe 3, după surorile Williams, cu 40,203,437 de dolari.

Pentru parcursul de la Indian Wells, unde a atins sferturile, Cîrstea a fost răsplătită cu 184,465 de dolari. La Miami, ea a câștigat și mai mulți bani, accederea în semifinale asigurându-i un cec în valoare de 352,635 de dolari. Mai departe, sumele puse în joc erau de 662,360$ (pentru accederea în finală) și 1,262,220$ (pentru câștigarea trofeului).

Miami Open 2023, semifinale

*Cîrstea (74 WTA) – Kvitova (12 WTA)

Se va juca, vineri seară, de la ora 22.00.

*Rybakina (7 WTA) – Pegula (3 WTA)

S-a jucat în noaptea de joi spre vineri.

Finala probei feminine a fost programată pentru sâmbătă, 1 aprilie. Cel mai probabil, meciul se va disputa de la ora 22.00, ora României. Digi Sport 2 transmite Miami Open, proba feminină.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Amănunte care dau fiori / Ies la iveală dedesubturile murdare ale unei industrii de miliarde...

2 Uite un amănunt mai mult decât interesant... Ușor, ușor descoperim o realitate care ar trebui să ne pună pe gânduri...

3 „Sunt două urme masive de sângerare” / Celebrul detectiv criminalist Untaru, prima ipoteză în cazul morții „Regelui Fițelor”, Andrei Versace

4 Ce se întâmplă? / Planul secret de operațiuni prin care Germania se pregătește de război cu Rusia

5 BREAKING A fost prins ucigașul doctoriței de la Brăila