Cîrstea pleacă din SUA cu buzunarele pline: Sumele adunate la Indian Wells și Miami

Cîrstea pleacă din SUA cu buzunarele pline: Sumele adunate la Indian Wells și Miami

Chiar dacă n-a avut rezultatele Simonei Halep în circuitul feminin, Sorana Cîrstea ocupă un loc foarte bun în clasamentul all-time al banilor, întocmit exclusiv pe baza premiilor acordate în turnee (fără a lua calcul sponsorizările).

Cîrstea are de ce să fie fericită: a jucat excelent în luna martie

Aici, în ultima ierarhie publicată pe 20 martie , deci înainte de Miami Open, „Sori“ era pe locul 90, iar în dreptul ei figura suma de 7,594,395 de dolari americani. Prin comparație, Halep era pe 3, după surorile Williams, cu 40,203,437 de dolari.

Pentru parcursul de la Indian Wells, unde a atins sferturile, Cîrstea a fost răsplătită cu 184,465 de dolari. La Miami, ea a câștigat și mai mulți bani, accederea în semifinale asigurându-i un cec în valoare de 352,635 de dolari. Mai departe, sumele puse în joc erau de 662,360$ (pentru accederea în finală) și 1,262,220$ (pentru câștigarea trofeului).

Miami Open 2023, semifinale

*Cîrstea (74 WTA) – Kvitova (12 WTA)

Se va juca, vineri seară, de la ora 22.00.

*Rybakina (7 WTA) – Pegula (3 WTA)

S-a jucat în noaptea de joi spre vineri.

Finala probei feminine a fost programată pentru sâmbătă, 1 aprilie. Cel mai probabil, meciul se va disputa de la ora 22.00, ora României. Digi Sport 2 transmite Miami Open, proba feminină.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Halep, prima veste bună după o lungă perioadă: Situația paradoxală cu care se confruntă

2 VIDEO Lucrurile iau o turnură surprinzătoare în Rusia! Primii militari ruși luați prizonieri de gherila anti-Putin

3 Contraofensiva a început cu stângul? Ucraina ar fi atacat cu șase batalioane mecanizate și două batalioane de tancuri în sudul Donețkului / Rusia susțin…

4 Cum a devenit Austria fortăreața Rusiei în Europa / Amănunte greu de digerat despre o țară care s-a opus intrării României în Schengen

5 Mihai Tudose, în centrul unui scandal de hărțuire sexuală