Cît i-a transferat Șova lui Ponta din afacerea Turceni – Rovinari? Și cum?

Cît i-a transferat Șova lui Ponta din afacerea Turceni – Rovinari? Și cum?

Cică se dă un nou vot azi în Senat în cazul arestării lui Dan Șova. Indiferent de rezultatul acestui posibil vot, e o întrebare care se cere pusă: cît a scurs Șova către Ponta din afacerea Turceni – Rovinari în conturile și activitățile de plăcere ale lui Ponta?

 Imaginați-vă că, în timpul anchetei penale, se cercetează nu doar cum au ajuns banii de la Turceni și Rovinari la Șova, ci și unde s-au dus acei bani de la Șova. Sînt cel puțin două modalități prin care, de la Șova, bani din afacerea Turceni – Rovinari s-au scurs către Ponta: prin sponsorizarea raliurilor lui Ponta și prin transferuri financiare.

Dar de ce s-ar cerceta ce a făcut Șova cu banii luați de la Turceni și Rovinari? Păi, poate pentru că Șova a plătit niște servicii de lobby (ca să nu le zicem altfel) către cel/cei care i-au înlesnit încheierea afacerilor cu Turceni și Rovinari.

Iar dacă privim din unghiul ăsta de vedere, ne explicăm și de ce e Ponta așa nervos în ultima vreme și acuză o “circotecă politică” .  Cătălin Prisăcariu


Citește și:

populare
astăzi

1 Surprinzătorul nume ales de Polonia pentru avioanele lor F-35 / Imagini în premieră din SUA cu primul F-35 polonez, aproape finalizat

2 Anumiți „grei” din intelligence beneficiază de o protecție specială, care îi face imuni?

3 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

4 Interesante amănunte / Într-o veche mină din Bihor zace cheia care poate salva Europa din dependența de China

5 Degringoladă la Rapid / Săpunaru, monument de nesimțire. „Ori te lași, ori îl dai afară”