Citiți ASTA!

Citiți ASTA!

Presa tabloidă a dezvăluit în urmă cu câțiva ani că penibilul general Onțanu are o amantă cu care a fost surprins chiar și în vacanță în Croația, directoare în Primăria Sectorului 2. Femeia era o adevărată „Elena Ceaușescu” în primărie, având prin fişa postului toate atribuţiile legate de cabinetul primarului sectorului 2 şi secretariat.

Acum însă, Agenția Naționalã de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate, în cuantum de 1.055.755,19 Lei, între averea dobânditã și veniturile realizate în perioada exercitãrii funcției publice de cãtre MARIANA GEORGESCU, director la Direcția Calitate, Comunicare și Relații Internaționale din cadrul Primãriei Sectorului 2.

Agenţia Naţională de Intergritate (ANI) a constatat că Mariana Georgescu, directorul Direcţiei Comunicare şi Relaţii Internaţionale de la Primãria Sectorului 2, nu poate justifica peste un million de lei şi a cerut comisiei de specialitate de la Curtea de Apel Bucureşti să verifice averea dobândită de aceasta de când ocupă funcţia publică. 

Potrivit ANI, există o diferenţă nejustificată de 1.055.755,19 lei între averea dobânditã şi veniturile realizate în perioada exercitãrii funcţiei publice de cãtre Mariana Georgescu, director la Direcţia Calitate, Comunicare şi Relaţii Internaţionale din cadrul Primãriei Sectorului 2.

Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Bucureşti, va verifica, la solicitarea ANI, averea Marianei Georgescu şi veniturile obţinute de aceasta în perioada exercitãrii funcţiei publice.

Mariana Georgescu a fost informatã despre evaluare şi  despre existenţa diferenţelor semnificative între averea acesteia şi veniturile realizate, iar aceasta a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, a precizat ANI.

Potrivit declaraţiei de avere din iunie 2015, Mariana Georgescu nu deţine terenuri, apartamente sau case, nici bujuterii sau obiecte de artă a căror valoare să depăşească 5.000 de euro. Ea nu are bani în conturi, depozite bancare sau în fonduri de investiţii care să depăşească 5.000 de euro, nici plasamente sau investiţii directe şi nici alte active care să îi aducă alte venituri.

Mariana Georgescu are un autoturism Kia Cerato, din 2005, pe care l-a cumpărat în leasing, iar din 2008 are de plătit, până în 2033, un împrumut bancar de 40.000 de euro.

Din salariul de director executive al Direcţiei Calitate, Comunicare şi Relaţii Internaţionale din Primãria Sectorului 2, Mariana Georgescu a obţinut, în anul fiscal anterior declaraţiei de avere, 40.526 de lei. 


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Cresc frustrările printre soldații ruși” / Interceptări ale serviciilor de informații poloneze

2 Pe unde își țin banii miliardarii României / Detaliile inedite din dosarul furtului din casa „regelui pavelelor”

3 VIDEO Nunta odraslei interlopului Nuțu Cămătaru, „udată” cu grămezi de bani de Cosmin Olăroiu și Codin Maticiuc

4 Au scos de la naftalină vechile rachete sovietice! / Semne evidente că Rusia gâfâie pe frontul din Ucraina

5 „Putin ar putea invada Europa anul viitor, posibil state membre ale alianței”