Citiți asta!

Citiți asta!

Citiți asta! Este un text scris de  Reportaje-Live .

Dormiti linistiti! Vom merge la vot si vom rezolva totul. Aud toata ziua povestea asta si ma mir cat de naivi suntem.

Se anunta un succes rasunator al USR/PLUS & PNL la alegerile parlamentare. Este un val care va lovi implacabil ciuma rosie insa uitam ca pentru PSD/ALDE este o chestiune de viata si de moarte castigarea alegerilor urmatoare.

Poporul asta de atipiti inca crede ca vom scapa de PSD/ALDE mergand la vot. Aceasta credinta stupida in binele care se intampla singur este una din cele mai nocive particularitati ale noastre ca popor. Credinta lipsita de fundament, speranta inutila lipsita de actiune domina inconstientul simplu al romanilor la granita intre misticism si religiozitate si demonstreaza ca nu suntem capabili nici in al 12-lea ceas sa intelegem cu ce ne confruntam.

Mafia asta sustinuta de rusi nu va ceda soft puterea. Vor face totul sa ramana la putere pentru ca altfel ii asteapta inchisoarea pe viata pentru tradare si subminarea economiei nationale.

Pregatiti-va pentru alegeri fraudate grosolan, pentru decizii abuzive ale CSM si CCR si pentru manipulari ca in 1989. Vor scoate mortii la vot, vor da saci de zahar si camioane de ulei, vor dezinforma, vor spala creierele cu televiziunile lor, vor fura ca hotii in codru, vor impiedica diaspora sa voteze. Vor dezinforma, vor manipula, vor demotiva folosind "armele" psihologice rafinate de expertii rusi si israelieni.

Aceasta hidra securisto-mafiota care sufoca Romania se va lupta cu toate armele si o veti vedea in toata hidosenia ei.

Deja in Italia si Spania au inceput cea mai mare campanie de dezinformare targetand oamenii peste 45 de ani. Rezultatele sunt dramatice. DRAMATICE!!! Site-urile lor, paginile lor de Facebook cu fake- news fac ravagii in Italia si Spania. Psihologii KGB-ului sunt dati naibii din pacate.

Dupa toti anii acestia sunt aproape convins ca se pregateste o fraudare masiva a alegerilor. 
Uitati-va cat de grosoloan au furat semnaturile din campania "fara penali" ignorand complet dorinta poporului roman asa cum au ignorat si referendumul pentru 300 parlamentari.

Nu le pasa de nimic, nu au nici un Dumnezeu. Nu exista limite. Ei stiu ca atunci cand vom ajunge la putere vor plati pentru tot, vor infunda inchisorile.

Se trezeste Romania! Am simtit acest lucru mai mult ca niciodata in ultimul timp. Pacat ca nu intelegem inca cu ce ne confruntam.


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”