Citiți, cică e bine că l-au pus pe Cîțu la Finanțe

Citiți, cică e bine că l-au pus pe Cîțu la Finanțe

Reportaje-Live : VESTE BUNA! FLORIN CITU LA FINANTE!

Stiti si voi cam ce specimene, cam ce personaje oribile au ajuns sa conduca tara asta. Toata pleiada de tampiti, de tradatori de tara si de corupti s-a perindat pe la putere.

Nu mai comentez asta. Vor plati toti.

Vestea buna este ca Florin Citu a ajuns in sfarsit ministru de finante. Florin are un doctorat (pe bune si recunoscut in toata lumea) in macroeconomie in SUA, a lucrat la Banca Nationala a Noii Zelande, a fost head of (adica seful) tranzactiilor la ING si mai ales este un roman care iubeste tara asta cu adevarat. Putea sa lucreze oriunde in lumea asta pe zeci de mii de dolari salariu la ce CV are insa a ales Romania si mizeria asta de aici. De aceea salut numirea lui la Finante desi va avea toata opozitia din lume si o bomba amorsata de gestionat - criza. Va fi tinta numarul 1 a sistemului corupt si televiziunilor mafiote. Il urasc astia ca ar fi in stare sa il elimine fizic daca ar putea.

In parodia de audieri de saptamana trecuta, au facut totul ca Florin sa nu ajunga la Finante, a facut spume la gura mascotarul ala de Teodorovici cu studii facute in discoteca. Cred ca a fost unul dintre cele mai jenante moment din politica sa vad grobianismul unui vesnic bugetar si al PSD/ALDE fata in fata cu decenta lui Florin. Florin avea mai multa scoala decât toti mascaricii aia adunati la un loc care il "evaluau" acolo. I-a scos din minti efectiv când le-a spus ca va face comisie pentru recuperarea tezaurului României de la Moscova. Era sa faca apoplexie Teodorovici  :)

In sfarsit, este o miza enorma pentru care s-au opus toti, inclusiv unii din PNL ca Florin Citu sa ajunga la finante:

1. Florin va scoate la suprafata toata mizeria la de acolo. Acolo au fost cazuri clare de tradare si coruptie care il vor arunca pe ofilitul ala de Teodorovici pe 20 de ani minim in inchisoare. Veti vedea ce nemernici v-au condus.

2. Se vor transfera companiile energetice de la economie la finante si aici e o miza uriasa. Grupul Dragnea-Teodorovici au blocat exploatarea gazelor din Marea Neagra si Romania a ajuns sa importe gaze de la rusi la cel mai mare pret din Europa. Sunt o multime de neclaritati legate de redeventele platite de OMV pentru exploatari, sunt contractele de exploatare a zacamintelor noi descoperite, intelegerile lui Ponta cu Rompetrol si multe multe alte nenorociri. Si prostanaca aia analfabeta de Dancila pe care va pregatiti sa o votati a girat toate acestea. Sa va duceti aminte de asta când platiti rusilor cel mai scump gaz din Europa.

3. ANAF si datoriile neexecutate ale marilor corupti condamnati. Ai auzit Voiculescule? Cred ca nu ai dormit prea bine azi noapte  :). Statul roman are de recuperat sute de milioane, ASF si dosarele de acolo, Oficiul spalarii banilor si transferurile neverificate catre Panama. Etc

Sunt multe de zis. Pentru mine faptul ca Florin a ajuns la finante este primul semn bun dupa multe mizerii si ticalosie. V-am dat odata o lista cu tineri politicienii din toate partidele pe care ii sustin bazadu-ma pe CV-ul lor, pe o analiza atent a caracterului si principiilor si pe ce au facut concret. CÂND II VOI VEDEA PE TOTI LA PUTERE SA STITI CA PUTETI SA VA INTOARCETI IN ROMANIA.

Spor la treaba Florine!!!


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 Schimbare de tactică? / Rușii au atacat aseară Ucraina cu drone necunoscute, mai greu de interceptat