Citiți mesajul acestui judecător

Citiți mesajul acestui judecător

Citiți mesajul acestui judecător, membru CSM. Comentariile sunt de prisos.

Bogdan Mateescu:

„Ceea ce ma ingrijoreaza este ca instantele deja nu mai au bani pentru intretinere.

Ca Institutul National al Magistraturii nu are bani pentru formare profesionala, iar candidatii admisi in magistratura la concursul din primavara nu pot absolvi, astfel, modulul de formare si nu pot fi numiti in functie, desi deficitul de personal la Judecatorii e imens. Colegii de la unele instante duc munca de Sisif dar toti isi exprima opinia, chiar daca ea nu intereseaza atat de mult ca vocea unor asociatii cu o mana de membri.

Ca ICCJ planifica pe calendare lungi primirea dosarelor in recurs pentru ca...efectiv nu are unde sa le puna, iar justitiabilul-cetateanul Romaniei anului 2017 se uita neputincios.
Ca si judecatorul.

Ca ministrul justitiei, desi nu vine la CSM, se duce la un anumit post TV si acolo, iar nu din mijlocul organului constitutional (de unde incaseaza indemnizatie, dar lipseste), prezinta versiuni proprii ale situatiilor fara a putea fi contrazis pe terenul realitatii, pe buna dreptate, de catre judecatorii de buna credinta care il priveau consternati...

Si multe, multe alte lucruri ma deranjeaza.

Dar va veni in curand timpul cand va trebui sa le lamurim cu totii pe toate. Cu subiect si predicat.
Si sa le indreptam, daca este cazul luptand cu manipularea, cu vedetismul si cu tentatia unora de subordonare a unor institutii fundamentale.
Cu orice risc si doar cu mijloace oneste.”
Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Voi ați văzut chestiile ăstea cu „Piedonii”

2 Ungaria tace și face...

3 Inspector ITM către un patron: „Boule, s-gi p-la” / „Bă, mu-e, să te f-t în gură, analfabetule, milionarule în Euro!”

4 Generalul(r) Virgil Bălăceanu, avertisment care dă fiori...

5 „Și beat și treaz, Piedone nu candidează nici la președinție, nici la Primăria Capitalei. Punct. Așa să-mi ajute Dumnezeu”