Citiți mesajul procuroarei Antonia Diaconu! Asta au făcut astăzi PSD/ALDE/UDMR!

Citiți mesajul procuroarei Antonia Diaconu! Asta au făcut astăzi PSD/ALDE/UDMR!

Citiți mesajul procuroarei Antonia Diaconu! „Infractorii deja imi zambesc pe strada, vor trece la nivelul urmator”. Asta au făcut astăzi PSD/ALDE/UDMR! Antonia Diaconu, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Pitesti, publica un mesaj emotionant pe Facebook dupa ce Coalitia PSD-ALDE-UDMR a votat in Parlament masacrarea codurilor penale in favoarea infractorilor.

Citiți mesajul procuroarei Antonia Diaconu:

„Îți petreci o buna parte din viața învățând si dând examene, ai parte de multe nopți nedormite si ore peste program, muncești in condiții de stress si unii, mai puțin norocoși, in spații improprii si suprapopulate ( si nu ma refer la penitenciare), vezi, in fiecare zi, răul din oameni in toate formele lui, iti mai neglijezi viața personală, ești bălăcărit aproape seara de seara pe Tv si ești numit in toate felurile, ti se spune si unii cred, abuziv, necompetent, șobolan ...insert here orice adjectiv vehiculat, sunt multe..., te mai cerceteaza Inspecția Judiciara ca ti-ai spus punctul de vedere, ti se mai transmite prin diferite canale de comunicare ca ar trebui sa stai mai liniștit, dar, te consolezi cu faptul ca-ti place munca ta, o faci cu drag, rolul tău in societate e important, iar cei ce greșesc trebuie gasiti si trasi la răspundere, însă, atunci când ti se iau toate instrumentele necesare pentru a-ti face treaba, nu te mai consolezi. Si atunci vorbești si explici si arati si.. ajungi in același loc.

Când zici ca mai departe nu se poate ajunge, ti se demonstrează, cu încăpățânare, ca se poate!!

Intr-o societate ce se confrunta cu o creștere a infracționalității, nu se micșorează limitele de pedeapsa, nu se micșorează termenele de prescriptie, nu se abroga infracțiuni, din contra. Nu se da cu pietre in oamenii ce încearcă, efectiv din răsputeri, sa-si facă in continuare treaba, ei sunt ajutați, spre binele tuturor.

In ritmul asta, infractorii ce acum, imi zâmbesc pe strada, pentru ca, statul nu ma ajuta sa-i tin acolo unde le este locul, vor trece la nivelul următor. Acolo vrem sa ajungem?

Pentru ca, regret sa va informez, am ajuns deja.”

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Raluca Drăgoi, pozată în timp ce face sex oral

2 VIDEO Cine este Turku, interlopul cu grenadă și pistol care a chemat poliția să-l aresteze

3 Atenție, balenă în libertate pe plajă, la Mamaia!

4 CNA a amendat TVR cu 10.000 de lei după ce Cristache și Cristoiu l-au linșat pe președintele Iohannis

5 Așa o fi? / Dubioase și urât mirositoare sunt dedesubturile politicii românești