Citiți și voi ce a declarat azi scârba de Iliescu despre protestatari

Citiți și voi ce a declarat azi scârba de Iliescu despre protestatari

Citiți și voi ce a declarat azi scârba de Iliescu despre protestatari! Fostul preşedinte Ion Iliescu a declarat pentru MEDIAFAX că nu înţelege cine este ”în spatele” protestestului anunţat pentru duminică seara, apreciind însă cu ”sunt indivizi şi forţe interesate să cultive discordia”.

”Asta ne trebuie acum, în loc să strângem rândurile în jurul unui guvern care încearcă să aşeze lucrurile cu chizbuinţă? Nu înţeleg cine e în spatele acestei mişcări şi ce urmăresc în ultimă instanţă. Este regretabil”, a declarat pentru MEDIAFAX Ion Iliescu.

Fostul preşedinte al României a catalogat ca fiind ”anormale” protestele anunţate pentru duminică.

”Din asta avem doar de pierdut cu toţii. În loc să strângem lucrurile şi să căutăm să sprijinim forţele care înceacă să construiască ceva în această ţară, iată sunt indivizi şi forţe interesate să cultive discordia. Nu înţeleg cine este interesat în aşa ceva”, a adăugat Ion Iliescu.

Un protest este anunţat pe reţelele de socializare, protestatarii urmând să se adune în Paiaţa Victoriei şi să plece în marş spre Parlament, acţiunea fiind anunţată ca reacţie la proiectul Legii graţierii, care urmează să fie dezbîătut şi votat, luni, în plenul Senatului.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?