Citiți și voi ce avere are interlopul care i-a despicat capul cu sabia polițistului de la trupele speciale

Citiți și voi ce avere are interlopul care i-a despicat capul cu sabia polițistului de la trupele speciale

În timp ce polițistul pe care l-a transformat în legumă supraviețuiește dintr-o pensie de handicap, interlopul Duțu, care i-a crăpat capul cu sabia, încearcă din răsputeri să recupereze averea pe care are sechestru, dezvăluie Spynews.ro .

  • Traficantul de droguri care a încercat să decapiteze cu sabia un luptător SAS are o avere impresionantă
  • Gruparea lui Duțu a investit banii negri în case, mașini, ceasuri și bijuterii
  • Polițistul transformat în legumă a ajuns la mila statului, trăind dintr-o pensie de handicap

Acuzat de trafic de droguri și de spălare de bani, Alexandru Huțuleac, zis Duțu, a cerut instanței ridicarea sechestrului, pentru a putea intra în posesia bunurilor pe care le-a agonisit cu „sudoarea frunții”, însă judecătorii i-au respins, recent, cererea.
„Menţine în continuare măsura asiguratorie a sechestrului dispusă prin ordonanţa nr. 2/D/P/2011 din data de 18.07.2016 a Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Suceava:
- 25.300 lei (douăzeci și cinci de mii trei sute de lei), ce a fost ridicată de la locuinţa inculpatului HUȚULEAC ALEXANDRU zis „DUȚU” şi intimatei BODNARI ANAMARIA–EMILIA;
- un autoturism marca Chrysler, cu nr. de înmatriculare BR 82 AND;
- un autoturism marca Volkswagen Passat, cu nr. TX 2379 XP;
- un autoturism marca Jeep Grand Cherokee, cu nr. de înmatriculare SV 88 COX;
- imobilul cu nr. cadastral 8226, compus din teren arabil, în suprafață de 1069 metri pătrați, înscris în Cartea Funciară nr. 39508, a mun. Rădăuți, nr. CF vechi 19.148, imobil situat în intravilanul mun. Rădăuți, strada Berestiei, jud. Suceava;
- imobilul nr. cadastral top. 2046/1, compus din teren arabil în suprafață de 262 metri pătrați, înscris în CF nr. 39507 a mun. Rădăuți, nr. CF vechi 16543, imobil situat în intravilanul mun. Rădăuți, strada Berestiei, jud. Suceava;
- imobilul cu nr. cadastral 8225, compus din teren arabil, în suprafață de 800 de metri pătrați, înscris în Cartea Funciară nr. 39509, a mun. Rădăuți, nr. CF vechi 19.147, imobil situat în intravilanul mun. Rădăuți, strada Berestiei, jud. Suceava;
- imobilul constând în casa de locuit, situată pe strada Berestei, nr. 2A, compusă din parter şi mansardă în suprafaţă de 162,45 m.p. precum şi anexe, reprezentate de camera centralei şi garaj, în suprafaţă de 33,6 m.p., conform Proiectului nr. 133/09.2014 al inginerului proiectant, şi evaluată, în baza evidenţelor Primăriei municipiului Rădăuţi la suma de 193.409,7 lei, care conform autorizaţiei de construcţie nr. 866 din data de 08.12.2014, emisă de Primăria municipiului Rădăuţi apare că este în proprietatea intimatei BODNARI ANAMARIA EMILIA”.


Lista completă cu averea grupării, AICI !


Alexandru Huţuleac a încercat să ucidă un poliţist aflat în misiune, în decembrie 2017, în timpul unei descinderi. Conform Inspectoratului de Poliţie al Județului Suceava, Huţuleac a refuzat să deschidă uşa în timpul percheziţiilor, iar poliţiştii au intrat în forţă.

Primul poliţist intrat în locuinţa lui Huţuleac, agentul şef adjunct de poliţie Dan Ciprian Sfichi, a fost lovit în cap de interlop, cu o sabie, şi a ajuns în stare de comă, la spital. Prima întrebare care a stat pe buzele tuturor a fost de ce Sfichi nu purta cască de protecție. Iar răspunsul, neoficial, a fost halucinant: acesta era singurul membru al echipei de intervenție rapidă care nu era echipat corespunzător fiindcă erau prea mulți ”mascați” și prea puține căști. Surse apropiate anchetei au dezvăluit, la momentul respectiv, în exclusivitate pentru spynews.ro, că Serviciul de Acțiuni Speciale al IPJ Suceava ar fi avut în dotare mai puține căști decât numărul de luptători, așa că Sfichi a fost trimis ca mielul la tăiere.

Sursele citate au precizat că SAS Suceava ar fi avut, la momentul respectiv, 24 de luptători care lucrau în mai multe ture, iar căștile erau doar pentru o echipă de intervenție. Însă, pentru perchezițiile care vizau și ridicarea de acasă a traficantului Alexandru Huțuleac a fost nevoie de tot efectivul de luptători, pe motiv că urmau să se facă opt descinderi, iar mascații au fost împărțiți în grupe de câte patru, iar pentru Ciprian Sfichi, care a intrat peste Huțuleac, nu a existat cască.

„Mascatul” a ajuns, în comă, la spital, cu craniul zdrobit de sabia lui Huțuleac, dar a supraviețuit, în mod miraculos. Lăsat fără echipament de protecție de șefii săi, a fost ”legumă” luni în șir, iar în prezent, fostul polițist, în vârstă de 38 de ani, tată a două fetițe, este paralizat parțial și are crize de epilepsie, din pricina leziunilor la creier. Cum interlopul Huțuleac l-a transformat pe Sfichi dintr-un luptător de elită într-o persoană cu handicap, îngrijită de familie, cariera polițistului s-a încheiat brusc, el fiind pensionat, în prezent, din motive medicale.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa