Citiți și voi ce manevre se fac pentru ca Leo de la Strehaia, fostul iubit al deputatei PSD Laura Vicol, să scape de pușcărie

Citiți și voi ce manevre se fac pentru ca Leo de la Strehaia, fostul iubit al deputatei PSD Laura Vicol, să scape de pușcărie

Judecătorii Curții de Apel București, Carmen Veronica Găină și Ovidiu Richițeanu-Năstase, au dat termene chiar și zilnice în apelul din dosarul lui Ion Stelică Mihai zis Leo de la Strehaia, potrivit portalului CAB.

Potrivit avocaților din dosar, faptele se prescriu pe 2 octombrie 2021, prin urmare judecătorii încearcă să dea un verdict definitiv până atunci.

La termenul din 14 septembrie, avocata Ana Mihaela Angheluș – apărătoarea lui Gheorghe Gheorghe, vărul lui Leo de la Strehaia, judecat și el în dosar – a intrat în autoizolare la domiciliu și a solicitat amânarea procesului pe motiv că un alt avocat din dosar, Andrei Necea – apărătorul Mariei Mihai, mama lui Leo de la Strehaia – a fost confirmat cu COVID-19 pe 13 septembrie.

Judecătorii au impus avocați din oficiu pentru apărarea inculpaților, dar avocații aleși, izolați la domiciliu, protestează susținând că se încalcă dreptul la apărare al clienților lor.

Până la urmă, instanța a acordat un nou termen pe 15, apoi pe 20 septembrie când procesul s-ar putea desfășura în prezența unor avocați din oficiu, dacă avocații aleși nu revin din izolare. Avocații aleși susțin că trebuie să rămână în autoizolare până pe data de 26 setpembrie 2021.

Pe 27 iulie acest an, Ion Stelică Mihai zis Leo de la Strehaia sau Prințul Țiganilor, mama lui, Maria Mihai zisă Patroana, fratele vitreg, Ioan Mihai zis Mex, și vărul, Gheorghe Gheorghe, au fost condamnați la câte 3 ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală, mai exact tentativă la la stabilirea cu rea-credință de către contribuabil a impozitelor, taxelor sau contribuțiilor și complicitate la această tentativă.

În septembrie acest an, Leo de la Strehaia a fost condamnat la un an și jumătate de închisoare pentru înșelăciune într-un alt dosar penal, iar fiul lui, la un an și 2 luni de închisoare cu suspendare, însă decizia nu e definitivă.

Ion Stelică Mihai zis Leo de la Strehaia este cunoscut și pentru că, în trecut, a avut o relație cu avocata Laura Vicol, actuală deputată PSD, căreia i-a dedicat 1001 trandafiri și o manea de 28.000 de euro din partea lui Adrian Minune, potrivit presei tabloide. „Laura, ești viața mea/Fără tine nu pot sta!”, erau versurile dedicate de Leo de la Strehaia iubitei lui, Laura Vicol. SURSA: G4Media.ro



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa